Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Ett fantastiskt öppningserbjudande på ett begränsat antal hotellrum

Välkommen till Clarion Hotel® Helsinki Airport, vårt helt nya och oöverträffade vackra flygplatshotell, som slår upp dörrarna i juni! Nu släpper vi 1000 hotellrum från endast 93 €.

Clarion Hotel® Helsinki Airport öppningserbjudande – 1000 rum från endast 93 €

Det underbara nya premiumhotellet, Clarion Hotel® Helsinki Airport, slår upp sina dörrar den 1 juni 2024 och nu har du möjlighet att bli en av de första hotellgästerna. Längtar du efter en god natts sömn innan ditt tidiga flyg på Helsingfors-Vanda flygplats, eller vill du fortsätta din oförglömliga sommarsemester och tillbringa natten efter flygningen i hotelllakan innan du åker hemåt?

Clarion Hotel® Helsinki Airport erbjuder allt du bara kan drömma om på ett hotell: magnifika och nybyggda hotellrum, à la carte-restaurangen brasserie NÒR, en takterrass och en spaavdelning. Njut av ett glas bubbel och en härlig middag på Finlands första NÒR-restaurang ovanför landningsbana. En liknande utsikt är svår att uppleva någon annanstans! Njut av en fantastisk hotellupplevelse innan eller efter ditt flyg.

Dra nytta av det unika öppningserbjudandet redan idag och boka ditt rum från endast 93 €. Och se till att vara snabb – det finns ett begränsat antal hotellrum. Erbjudandet gäller endast till 31 maj 2024 och gäller boende från 1 juni till 31 oktober 2024. För att ta del av erbjudandet, gör en bokning via denna kampanjsida.

Ta också en titt på öppningserbjudandet för Comfort Hotel® Helsinki Airport som ligger bredvid. Om du letar efter ett enkelt ställe att vila på med en budget, kan du nu boka rum från 79 €/natt här.

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 31 oktober 2024, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Betalning sker direkt vid bokningstillfället, och bokningen kan avbokas inom 24 timmar efter genomförd bokning. Kontakta kundservice för att av- eller omboka. Observera att det kan tillkomma extra kostnader för att ändra bokningen. Frukost är inkluderat.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.