Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Florø Florö ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florö,  Norge

Comfort Hotel Florø ligger med bästa läge, mitt i Florö. Ett läckert hotell med populär restaurang och bar och moderna rum, bara 5 minuters promenad från färjeterminalen. Vi erbjuder konferensmöjligheter för upp till 150 personer.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Comfort Hotel Florø bjuder på en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Är du en early bird? Vi ser till att du får något i magen redan från klockan 05.00 på morgonen (måndag - lördag). Glöm inte meddela i förväg om du önskar tidig frukost.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06:30 - 10:00
Lördag: 07:00 - 10:30
Söndag: 07:00 - 11:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Vi erbjuder gratis parkering för hotellets gäster. Parkeringen hittar du i hotellets bakgård vid markerade p-platser. Är det inga lediga platser på hotellets parkering, kan du också parkera vid kommunala parkeringsplatser. Där betalar du per timme mellan 08:00 - 17:00 under vardagar, utöver dessa tidspunkter är parkeringen kostnadsfri.

Lobbyshop

Är du hungrig eller har du glömt att packa ner något? Inga problem - Comfort Hotel Florøs smarta lobbyshop är öppen dygnet runt. Här kan du köpa allt från mineralvatten, smörgåsar, sallader, yoghurt och chips, till tandborste och hårprodukter. Och du, vi har tänkt åt dig, så i princip allt vi säljer är sunt och nyttigt. Det betyder enkla val! Och det här är Comfort - vi tror inte på överpriser.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lobbybar

Lobbybaren har öppet dygnet runt. Välkommen in på glas vin, en drink eller bara schysst häng, precis när du vill.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Alla våra gäster har gratis träning på Spenst. Träningscentret ligger två minuters gångavstånd från hotellet. Spenst har både gym och gruppträning. Du kommer få ett Spenst-kort när du informerar receptionen att du vill nyttja träningscentret. Detta ger dig möjlighet att träna när det passar dig!

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Och du, det går ofta bra att checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. Eller checka in lite tidigare också för all del. Sen utcheckning: 100 NOK fram till kl 14.00 och 200 NOK fram till klockan 16.00.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Gratis wifi

Hela hotellet har självklart gratis Wi-Fi. Enkelt och bra.

Övriga tjänster

  • Cykeluthyrning
  • Konferenscenter
  • Djur tillåtna
  • Restaurang
  • Mötesrum
  • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.