Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Sommarpaket: 3-rätters middag, hotell och frukost

Nu kan du boka en härlig hotellupplevelse i Norden med trerätters middag, övernattning och frukost – allt till ett riktigt bra paketpris.

En fulländad hotellupplevelse – från 1990 kr för två!

Njut lite extra av den efterlängtade årstiden! Unna dig en hotellvistelse med en förbokad middag tillsammans med en vän, en familjemedlem, någon du håller kär – eller varför inte lite lyxig egentid för dig själv?

Inled kvällen med en trerätters middag, för att sedan landa i en lagom mjuk hotellsäng för en god natts sömn. Morgonen därpå startar du dagen på bästa sätt med en frukost full av valmöjligheter, för vad är väl en hotellvistelse utan den? Passa på att boka det ultimata middagspaketet för en eller två personer, från 995 kr per person/natt i dubbelrum (totalt 1990 kr) och från 1390 kr för en person/natt i enkelrum.

Erbjudandet gäller alla dagar 27 juni - 18 augusti, och varje helg (torsdag till söndag) 22 augusti - 15 september. Boka senast 12 september!

På Clarion Hotel® The Pier serveras middagen i Living Room. 

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, där den 15 september 2024 är sista möjliga utcheckningsdatum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.