Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har ett toppenläge i Kvadraturen i centrala Oslo, 3 minuter från Oslo S och Flytogterminalen. Hotellet renoverades 2021 och hotellets gym fyller hela undervåningen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,6
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Børsparken

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
2507 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
5

Perfekt övernattning

den 6 december 2023, Källby, Sverige, Willy B

Rent och fräscht på rum och bad med fantastisk utsikt. Serviceminded receptionspersonal som inte bare var uppmärksam med medlemsbetingelser men också ga gode råd för var man kunna äta middag ute på k…

Rent och fräscht på rum och bad med fantastisk utsikt. Serviceminded receptionspersonal som inte bare var uppmärksam med medlemsbetingelser men också ga gode råd för var man kunna äta middag ute på kvällen .
Läs mer
3

Bra hotell

den 5 december 2023, , Nadia E

Helt okej hotell. Rummen enkla. Frukosten bra. Gymmet helt okej (lite få alternativ till hantlar och löpband trasiga). Fanns ett pågående träningspass med instruktör när jag kom dit. Tränaren var snyg…

Helt okej hotell. Rummen enkla. Frukosten bra. Gymmet helt okej (lite få alternativ till hantlar och löpband trasiga). Fanns ett pågående träningspass med instruktör när jag kom dit. Tränaren var snygg och många deltagare som inte verkade bo på hotellet. Så den klassen kan jag tänka mig gå någon gång, däremot var det ganska dyrt för en klass. Läget bra. Enkelt hotell med bra läge och fräsch frukost.
Läs mer
3

Perfekt löge

den 19 november 2023, Karlstad, Sverige, karinah820

Bästa läget för tågresenärer och nära till Oslo opera och många restauranger. O.k. Standard på rummen, men varför endast en fåtölj i ett dubbelrum? Riktigt god frukost, inget saknades; dock en fördel…

Bästa läget för tågresenärer och nära till Oslo opera och många restauranger. O.k. Standard på rummen, men varför endast en fåtölj i ett dubbelrum? Riktigt god frukost, inget saknades; dock en fördel att äta tidigt innan ”alla” vaknar.
Läs mer
5

Trevligt och välkomnande!

den 15 september 2023, Jönköping, Sverige, Peter A

Mycket bra läge och trevlig personal. Toppenfrukost och utmärkt med utrymme att kunna sitta och arbeta i recepetionen om man har det behovet. Smart att kombinera ihop bar med reception, enkelt att be…

Mycket bra läge och trevlig personal. Toppenfrukost och utmärkt med utrymme att kunna sitta och arbeta i recepetionen om man har det behovet. Smart att kombinera ihop bar med reception, enkelt att beställa taxi med egen station för det.
Läs mer
4

Ett mycket bra hotell i sin prisklass

den 2 juli 2023, Stockholm, Sverige, fitzbenedict

Detta hotell ligger mycket centralt, nära Centralstationen och Karl Johan, och har ett lugnt läge vid en liten park. Jag stördes inte av något under mina två dygn. Rummet var lagom stort, men jag sak…

Detta hotell ligger mycket centralt, nära Centralstationen och Karl Johan, och har ett lugnt läge vid en liten park. Jag stördes inte av något under mina två dygn. Rummet var lagom stort, men jag saknade ett bord att ställa saker på. Badrummet var av hyfsad standard som det brukar vara på Comfort hotel. Frukosten hade de nödvändigaste rätterna på en frukost. Någon dag saknades det tyvärr havregrynsgröt och grönsaksbullar, men det fanns annat att äta. Trots att gästerna var många, gjorde personalen sitt yttersta för att hålla rent. För övrigt är personalen på hotellet mycket trevlig och tillmötesgående. Ett mycket bra mellanklasshotell helt enkelt!
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.