Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

Välkommen till vårt hotell där vi erbjuder dig en skön säng och en härlig frukostbuffé.


Romme Alpin
ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och består i dag av 34 nedfarter i alla väderstreck och 14 liftar, varav sex är 6-stols Expressliftar. Där erbjuds skidåkning som i fjällen men på ett nära avstånd. Perfekt för en dagstur, weekend eller kortvecka. Bekvämt, tidsbesparande, miljövänligt och unikt.

Hos oss bor ni på promenadavstånd till Borlänge Centrum med nöjen och restauranger och Norra Backa handelsområde med Kupolen köpcentrum och IKEA!

Efter en spännande dag i backen kan du koppla av i vår mysiga relaxavdelning med bastu. Här kan du varva ned i en varm bubbelpool.  För de som vill behålla sin träningsrutin finns det även ett gym där du kan träna och hålla dig i form.

När det är dags att äta, kommer vår restaurang att överträffa dina förväntningar. Vår kreativa kockteam har skapat en fantastisk meny med lokala råvaror och internationella smaker. Du kan förvänta dig kulinariska upplevelser som kommer att göra din skiddag fulländad.

Efter middagen inbjuder vi dig att slå dig ned i vår mysiga hotellbar och njuta av en välkomnande atmosfär. Här kan du dela dina skidupplevelser med andra gäster och varför inte prova på några lokala vin- och ölsorter?

 

 

Vad ingår

  • Frukost buffe
  • Relaxavdelning
  • Motionsgym
Boka rum här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.