Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn, Haninge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
262 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
5

En känsla av trivsel

den 27 februari 2024, Bollnäs, Sverige, Monica S

Från första kontakten, vid bokningen - till utcheckningen 2 dagar senare, blev vi mycket trevligt bemötta. Vi har bott på många hotell under vårt yrkesaktiva liv, men den här helgen toppade det mesta.…

Från första kontakten, vid bokningen - till utcheckningen 2 dagar senare, blev vi mycket trevligt bemötta. Vi har bott på många hotell under vårt yrkesaktiva liv, men den här helgen toppade det mesta. Rum som passade våra behov, mat som överraskade oss, och ett konferensrum som betydde en hel del för våra behov.

Svar från ägaren

den 6 mars 2024

Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det glädjer oss extra mycket att ni uppskattade våra dina medarbetare och att vi kunde erbjuda er ett anpassat rum som passade för era behov. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss vid annat tillfälle!

Läs mer
5

Mycket bra hotell men mycket god frukost!

den 25 februari 2024, Göteborg, Sverige, Jennife-VioletCrowns

Trevlig personal, bra rum, hundvänligt, tillräckligt ljudisolerat. Det va dock någon som öppnade dörren trotts att vi hängt upp skylt att inte störa. Som tur är har vi världens snällaste hund som va l…

Trevlig personal, bra rum, hundvänligt, tillräckligt ljudisolerat. Det va dock någon som öppnade dörren trotts att vi hängt upp skylt att inte störa. Som tur är har vi världens snällaste hund som va långt in i rummet men hade hon vart närmare dörren hade hon kunnat smita ut eller bli klämd.

Svar från ägaren

den 26 februari 2024

Tusen tack för din recension och jag blir extra glad över att ni uppskattade våra fina medarbetare! Vad tråkigt att någon öppnade er dörr oannonserat, så ska det inte vara och precis som du skriver så är det tur att ni har världens snällaste hund. Vi hoppas få hälsa er välkomna till oss vid annat tillfälle!

Läs mer
4

Standard familjerum

den 21 september 2023, Rimforsa, Sverige, dicste

Standardmässigt hotell söder om Stockholm. Det tar ca 30 min in till centrala Stockholm med pendeltåget som går i närheten. Rummet vi hade var ett standardrum. Lite trångt med 4 pers. Frukosten höll m…

Standardmässigt hotell söder om Stockholm. Det tar ca 30 min in till centrala Stockholm med pendeltåget som går i närheten. Rummet vi hade var ett standardrum. Lite trångt med 4 pers. Frukosten höll mycket hög klass och sällskapsytan runt receptionen var trevlig.

Svar från ägaren

den 11 oktober 2023

Tusen tack för din recension och fina ord! Vad roligt att ni uppskattade vår fina frukost samt att ni njöt av vår vinterträdgård. Vi hoppas vi får hälsa er välkomna till oss även i framtiden!

Läs mer
5

Trevligt och välkomnande

den 15 september 2023, , caek2022

Jag reser ofta hit i tjänsten. Då känner jag mig alltid lika välkommen. Rummen är fina. Baren ger en trevlig avkoppling. Parkering med många platser som inte är särskilt dyr. Frukosten är balanserad m…

Jag reser ofta hit i tjänsten. Då känner jag mig alltid lika välkommen. Rummen är fina. Baren ger en trevlig avkoppling. Parkering med många platser som inte är särskilt dyr. Frukosten är balanserad med de klassiska valen.

Svar från ägaren

den 18 september 2023

Tusen tack för dina fina ord och vad härligt att höra att du alltid känner dig välkommen hos oss, det är viktigt för oss! Varmt välkommen tillbaka till oss!

Läs mer
5

Fantastiskt

den 25 augusti 2023, , Fredrik G

Fantastiskt hotell som inte ska missas bara för att det ligger utanför city. Naturnära, avkopplande och elegant. Oerhört vänlig och serviceinriktad personal som är medkännande tillmötesgående och omtä…

Fantastiskt hotell som inte ska missas bara för att det ligger utanför city. Naturnära, avkopplande och elegant. Oerhört vänlig och serviceinriktad personal som är medkännande tillmötesgående och omtänksamma. Du bor inte bara på Quality Winn i Haninge. Du vistas där och upplever det. ⁃ Vilket är helt unikt. Rekommenderas!

Svar från ägaren

den 5 september 2023

Tusen tack för dina otroligt fina ord om vårt hotell och våra fina medarbetare, de värmer verkligen i hjärtat och våra medarbetare blev så genuint glada för dina ord. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.