Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn, Haninge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
264 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
5

Så bra hotell

den 6 maj 2024, Utö, Sverige, annkristinandersson

Ett så bra hotell. Lugnt, välstädat. Trevlig atmosfär. Bar/Lobby har en trevlig, mysig känsla. Stort utbud på frukosten. Bott här många gånger och är alltid nöjd. Nära till pendeltåget och bussar.

Ett så bra hotell. Lugnt, välstädat. Trevlig atmosfär. Bar/Lobby har en trevlig, mysig känsla. Stort utbud på frukosten. Bott här många gånger och är alltid nöjd. Nära till pendeltåget och bussar.

Svar från ägaren

den 17 maj 2024

Tusen tack för dina fina ord och ditt omdöme! Varmt välkommen tillbaka i framtiden!

Läs mer
3

Dyrt för "vanligt" hotell med sämre servicekänsla.

den 26 april 2024, , lteveb759736

Ett hotell som genom sitt ensamma läge och brist på konkurrens kan hålla högt pris både på rum och mat. Personal som inte finns på plats och ibland anser sig bättre än gästen. Lång väntan i in o utche…

Ett hotell som genom sitt ensamma läge och brist på konkurrens kan hålla högt pris både på rum och mat. Personal som inte finns på plats och ibland anser sig bättre än gästen. Lång väntan i in o utcheckning. Brister i städning, trots påpekanden.

Svar från ägaren

den 2 maj 2024

Tack för att du delar dina synpunkter med oss. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar och att du har upplevt brister i vår service. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att vidta åtgärder för att förbättra våra tjänster. Våra priser på rummen varierar beroende på efterfrågan och i vissa perioder kan de vara högre än andra. Vad gäller städningen så kan jag bara beklaga att vi vid detta tillfället inte nått upp till den önskade standarden och vi kommer att prata med vår städavdelning för att säkerställa att de har rätt kunskap och rutiner kring detta. Vi beklagar lång väntetid för in- och utcheckning och som du säkert uppmärksammade på plats så har vi precis i dagarna bytt bokningssystem och det gör att vi just nu är lite långsammare i våra dagliga rutiner. Vi har en förhoppning att vara fullt inkörda i nytt system inom kort och då också kunna ge våra gäster snabbare service. Tack igen för att du delade din upplevelse med oss. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att överträffa dina förväntningar och skapa en mer positiv upplevelse för dig vid framtida besök.

Läs mer
5

En känsla av trivsel

den 27 februari 2024, Bollnäs, Sverige, Monica S

Från första kontakten, vid bokningen - till utcheckningen 2 dagar senare, blev vi mycket trevligt bemötta. Vi har bott på många hotell under vårt yrkesaktiva liv, men den här helgen toppade det mesta.…

Från första kontakten, vid bokningen - till utcheckningen 2 dagar senare, blev vi mycket trevligt bemötta. Vi har bott på många hotell under vårt yrkesaktiva liv, men den här helgen toppade det mesta. Rum som passade våra behov, mat som överraskade oss, och ett konferensrum som betydde en hel del för våra behov.

Svar från ägaren

den 6 mars 2024

Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det glädjer oss extra mycket att ni uppskattade våra dina medarbetare och att vi kunde erbjuda er ett anpassat rum som passade för era behov. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss vid annat tillfälle!

Läs mer
5

Mycket bra hotell men mycket god frukost!

den 25 februari 2024, Göteborg, Sverige, Jennife-VioletCrowns

Trevlig personal, bra rum, hundvänligt, tillräckligt ljudisolerat. Det va dock någon som öppnade dörren trotts att vi hängt upp skylt att inte störa. Som tur är har vi världens snällaste hund som va l…

Trevlig personal, bra rum, hundvänligt, tillräckligt ljudisolerat. Det va dock någon som öppnade dörren trotts att vi hängt upp skylt att inte störa. Som tur är har vi världens snällaste hund som va långt in i rummet men hade hon vart närmare dörren hade hon kunnat smita ut eller bli klämd.

Svar från ägaren

den 26 februari 2024

Tusen tack för din recension och jag blir extra glad över att ni uppskattade våra fina medarbetare! Vad tråkigt att någon öppnade er dörr oannonserat, så ska det inte vara och precis som du skriver så är det tur att ni har världens snällaste hund. Vi hoppas få hälsa er välkomna till oss vid annat tillfälle!

Läs mer
4

Standard familjerum

den 21 september 2023, Rimforsa, Sverige, dicste

Standardmässigt hotell söder om Stockholm. Det tar ca 30 min in till centrala Stockholm med pendeltåget som går i närheten. Rummet vi hade var ett standardrum. Lite trångt med 4 pers. Frukosten höll m…

Standardmässigt hotell söder om Stockholm. Det tar ca 30 min in till centrala Stockholm med pendeltåget som går i närheten. Rummet vi hade var ett standardrum. Lite trångt med 4 pers. Frukosten höll mycket hög klass och sällskapsytan runt receptionen var trevlig.

Svar från ägaren

den 11 oktober 2023

Tusen tack för din recension och fina ord! Vad roligt att ni uppskattade vår fina frukost samt att ni njöt av vår vinterträdgård. Vi hoppas vi får hälsa er välkomna till oss även i framtiden!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.