Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Weekendpaket med en 3-rätters julinspirerad middag

Finns det något mysigare än att åka på en weekendresa under juletider? Njut av din nordiska favoritstad eller upplev något helt nytt. Boende i två nätter och en trerättersmiddag med jultema ingår i paketet.

En julig weekend i din favoritstad – med en 3-rätters julmiddag inkluderat!

Unna dig en hotellweekend i julens tecken med vårt weekendpaket! I paketet ingår två nätter övernattning med frukost på något av våra utvalda hotell här nedanför. En lyxig trerättersmiddag med jultema är dessutom inkluderad!

Äntligen får du tid till att uppleva både staden och hotellet du bor på! På dagarna kan du strosa, fika, shoppa julklappar och turista. Avsluta sedan fredagen med middag på en restaurang i stan, medan lördagskvällen bjuder på lyxig 3-rätters julinspireradmiddag hemma på ditt hotell. Perfekt kombo, enligt oss! Fråga gärna hotellet du bor på för tips på deras favoritrestauranger inför fredagskvällens äventyr.

Psst! Letar du efter en helt unik middagsupplevelse? Boka weekendpaketet på fantastiska Yasuragi.

Erbjudandet gäller varje helg, från fredag till söndag, på vistelser fram till 31 december 2023. Boka senast den 29 december!

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag en kväll, övernattning i två nätter, med frukost inkluderat, för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, där söndag den 31 december 2023 är sista möjliga utcheckningsdatum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller endast för vistelser på 2 nätter. Om ena natten avbokas, betalas ordinarie pris för natten som används. Middagen serveras på lördag, kontakta hotellet innan ankomst vid förfrågan om att byta till fredag. Avbokningsvillkor, samt vad som ingår i middagspaketen, kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.