Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Barn äter gratis på Quality Hotel™ under sport- och påsklov

Har ni bott på Quality Hotel™ tidigare och upplevt hur fantastiskt det kan vara både för stora och små? Boka en familjevistelse under sport- och påsklovet – barn upp till 12 år äter gratis vid restaurangbesöket!

Boka en familjetur till Quality Hotel™ under sport- och påsklov – barn upp till 12 år äter gratis i våra restauranger!

Har du ännu inte beslutat om aktivitet under barnens kommande lov? Då har vi svaret! En vistelse på Quality Hotel™ är den perfekta familjeupplevelsen. Här finns sköna hotellsängar och omgivningar fyllda av livliga intryck! Bokar du som medlem i Strawberry äter dessutom barn upp till 12 år gratis vid restaurangbesök under er vistelse på sport- och påsklovet.

Oavsett om resan under barnens sport- och påsklov redan är planerad eller inte så är Quality Hotel™ den fulländade platsen att utgå ifrån när ni skapar nya familjeminnen. Kanske ska ni hälsa på släkt, eller vill upptäcka en ny stad eller nya bergstoppar? Ni kommer garanterat att hitta något som passar just er på ett eller flera av våra hotell utspridda över hela Sverige och Norge.

Under sport- och påskloven är det också ett utmärkt tillfälle att njuta av maten på restaurangerna på Quality Hotel™. Vare sig det är The Social Bar & Bistro, NÒR, eller något annat restaurangkoncept så äter nämligen barn upp till 12 år gratis i restaurangen under er vistelse, i sällskap av vuxna såklart. Självklart har vi en anpassad barnmeny till våra minsta. 

För att ta del av detta erbjudande måste du vara medlem i Strawberry, så glöm inte att logga in eller bli medlem innan du bokar. Har du redan bokat en vistelse på Quality Hotel™ för sport- eller påsklovet med medlemspris, gäller erbjudandet självklart för dig också! Visa bara upp ditt medlemskap i appen för restaurangpersonalen. Erbjudandet gäller för 1 barn per betalande vuxen, så om ni är två vuxna äter två barn (upp till 12 år) gratis. Hotellets restaurang kan hålla stängt vissa dagar, gå till hotellsidan för att se aktuella öppettider.

Erbjudandet gäller på alla Quality Hotel™ förutom Quality Hotel™ Prisma, Quality Hotel™ Sarpsborg och Quality Hotel™ Skjærgården.

Ät gott och skapa nya familjeminnen under sport- och påsklov med en magisk hotellvistelse på Quality Hotel™!

Villkor

Erbjudandet gäller för medlemmar i Strawberry och bokningar gjorda med medlemspris (Member Price), med 7 april 2024 som sista möjliga utcheckningsdag. Erbjudandet om gratis mat för barn upp till 12 år gäller för 1 barn per betalande vuxen. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningen kan om- och avbokas kostnadsfritt fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Frukost ingår på alla hotell.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.