Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Inspirationsföreläsning med Mårten Nylén

Möt supercoachen Mårten Nylén och ta del av hans bästa tips i en föreläsning som handlar om något viktigare än bara träning.

 

 

Att må bra ska vara enkelt, men varför tycker vi så ofta att det är så svårt? Mårtens definition av hälsa är att må bra inifrån och ut. Allting startar med dig, du är unik och är alltid värd att må bra! 

 

Mårten Nylén är en av våra absolut främsta hälsoinspiratörer. Du har sett honom som tränaren i tv-programmet Biggest Loser och som programledare för Ninja Warrior. Han är PT till några av våra mest kända profiler och väljer att inte bara fokusera på det fysiska utan påminner oss om att det alltid handlar om helheten. Han lägger stor vikt på förebyggandet av psykisk och mental ohälsa för att kunna motverka och minska både utmattning och stress, och i dagens ”snabba” samhälle kan hans tips och verktyg göra en stor skillnad. 

 

Nu kommer Mårten, utnämnd till årets talare 2023, till Jönköping och Quality Hotel Match för en föreläsning med ett viktigt budskap i att må bra som den man är. Kom med vännen, sonen, dottern, kollegorna eller gör detta till en fantastiskt present - till dig själv!

 

På plats är också utställare och företag inom träning, hälsa och välmående. Köp med dig en ny outfit till gymmet (för det hjälper motivationen, eller hur?!) eller upptäck en ny favoritsmak på bars. Det lottas ut mängder av härliga priser och Quality Hotel Match bjuder på kaffe och något att tugga på. Slå er ner i vår ljusa lobby innan föreläsningen eller unna er en vällagad middag på NÒR efterråt.

ALLA som kommer får en välfylld goodiebag med sig hem 

 

Quality Hotel Match, Jönköping

Torsdag 18/1

Föreläsningen startar 18.30 (pågår ca 1 h)

Från 17.00 öppnar vi dörrarna till vårt utställningsområde 

 

Pris & biljetter

349 kr/person.

Köp din biljett via knappen nedan.

Detta ingår

  • Föredrag med Mårten Nylén
  • Utställare med tävlingar & utlottningar
  • Tilltugg & kaffe
  • Goodiebag med härligt innehåll!
Köp biljett

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.