Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige
  • Ströget konferensrum med plats för 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ View

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1555 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
1

En gång och aldrig mer

den 12 november 2023, , Ronny S

Vi var där på helgen så det var kanske extrapersonal för det var det mest nonchalanta bemötande som vi har varit med om. Svaren vi fick på våra frågor var att var man kan hitta det i appen. och ingen…

Vi var där på helgen så det var kanske extrapersonal för det var det mest nonchalanta bemötande som vi har varit med om. Svaren vi fick på våra frågor var att var man kan hitta det i appen. och ingen ville ta ansvar för den information som vi hade fått tidigare. Det enda positiva med hotellet var att det var rent. Ska ni äta så gör absolut inte det här. Visst var de trevliga där men maten var en katastrof.

Svar från ägaren

den 14 november 2023

Hej Ronny! Så tråkigt att höra om din upplevelse hos oss, så ska det verkligen inte vara när man besöker oss. Jag kan bara beklaga, lova bättring och hoppas att ni ger oss en ny chans att visa att vi kan bättre än så!

Läs mer
4

Weekend i detta Hotell

den 11 november 2023, Skärholmen, Sverige, jottac

Absolut! Här är en recension av det fyra-stjärniga hotellet: Hotellet erbjöd en bekväm och lyxig vistelse med sina moderna faciliteter och eleganta inredning. Rummen var rymliga och välutrustade, med…

Absolut! Här är en recension av det fyra-stjärniga hotellet: Hotellet erbjöd en bekväm och lyxig vistelse med sina moderna faciliteter och eleganta inredning. Rummen var rymliga och välutrustade, med bekväma sängar dock var sängen 2st ihopsatta enkla sängar som gled isär vid minsta rörelse. Utsikten var fantastiskt vi var på våning 14. Frukosten var oxå väldigt bra stort utbud. Men det saknas en minibar i rummet för det priset som de tar.

Svar från ägaren

den 14 november 2023

Hej! Tack för din fina rescension. Vad jag blir glad att höra att ni trivdes hos oss! Minibar finns tyvärr bara i våra Superior- och Deluxerum.

Läs mer
4

Godkänt men med brister

den 15 september 2023, Mönsterås, Sverige, anna5002

Redan vid incheckningen strulade det, trots upprepade telefonsamtal så var två olika bokningar inte sammanslagna till en. Tog lite tid att fixa. Rummet var fräscht och utsikten fin. Det var över 23 g…

Redan vid incheckningen strulade det, trots upprepade telefonsamtal så var två olika bokningar inte sammanslagna till en. Tog lite tid att fixa. Rummet var fräscht och utsikten fin. Det var över 23 grader i rummet och temperaturen gick inte att sänka, receptionen erbjöd inte någon åtgärd förutom fläkt. Saknade kyl för vår skumpa, fanns ej heller någon möjlighet att koka en kopp te eller kaffe. Även skohorn saknades samt stör ej skylt. Ett extra plus för strykbräda och strykjärn. Sköna sängar, mindre bra kuddar. Som relativt vana resenärer så har vi alltid med oss kuddar. Rummet städades inte efter första natten . Duschkrämen och schampot var ingen höjdare. Åt en bit mat på hotellets restaurang mycket gott. Frukosten var god, kunde funnits något mer pålägg tex salami saknade paprika.

Svar från ägaren

den 13 oktober 2023

Vi arbetar ständigt med att hela tiden försöka överträffa oss själva och våra gäster och din feedback har hjälpt oss att kunna göra detta. Vi hoppas kunna få välkomna dig tillbaka till oss snart igen.

Läs mer
5

NÖJDA OCH GLADA!

den 13 september 2023, Ängelholm, Sverige, christinabX5092GE

Efter ett paketerbjudande på nätet (Strawberry) bokade vi in oss på ett rum med frukost och 3-rätters middag på kvällen. Priset för paket var mycket rimligt tyckte vi. Vi parkerade bilen i anvisat gar…

Efter ett paketerbjudande på nätet (Strawberry) bokade vi in oss på ett rum med frukost och 3-rätters middag på kvällen. Priset för paket var mycket rimligt tyckte vi. Vi parkerade bilen i anvisat garage och tog hissen direkt till receptionen. Fick ett bra rum på våning 14 av en trevlig kille i receptionen. Åt en jättegod middag i restaurangen på kvällen. Trevligt bemötande där också. Sov gott hela natten. Åt en fin frukost nästa morgon. Vi var verkligen nöjda med vår vistelse på detta hotell!

Svar från ägaren

den 13 september 2023

Din review gör vår dag! Tusen tack för fina ord, vi är så glada för att vi får ha er som våra gäster! Varmt välkomna tillbaka snart igen!

Läs mer
2

Otrivsamt

den 6 augusti 2023, , hsilfv489849

Dålig service. Svårt att få vettiga svar på frågor vi mejl innan resan, trots påpekande ang frukost där det utlovas att det ska finnas nästkommande morgon fanns inget. Mycket stor okunnighet kring mat…

Dålig service. Svårt att få vettiga svar på frågor vi mejl innan resan, trots påpekande ang frukost där det utlovas att det ska finnas nästkommande morgon fanns inget. Mycket stor okunnighet kring mat vid allergier. Så ska du bo på detta hotell se till att ha egen förtäring med dig. De klarar inte ens nåt så enkelt som naturell laktosfri yoghurt utan smak eller en laktosfri färskost. Tur att Ica ligger nära så att samtliga i resesällskapet kan äta frukost.

Svar från ägaren

den 7 augusti 2023

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback! Vi är ledsna att höra att du hade en tråkig vistelse hos oss. När det kommer till allergier så är det väldigt viktigt för oss och jag kommer följa upp detta med köket varför inte våra laktosfria alternativ fanns när ni va på besöks hos oss. Jag kan tyvärr inte ändra er upplevelse men jag hoppas att få välkomna er tillbaka till oss för en andra chans och så att vi kan ge en bättre service! Ni får gärna kontakta oss på q.view@strawberry.se nästa gång ni kommer på besök så ska jag personligen ta hand om er reservation och göra något extra för er Hälsningar Charlotte Hotel Manager

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.