Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Nyårspaket: Middag, bubbel, hotell & frukost

Fira in 2024 på bästa sätt! Och finns det något bättre sätt än med bubbel, en lyxig 4-rätters nyårsmiddag och en natt på hotell med frukost inkluderat? Nej, vi tänkte väl det! Boka senast den 27 december.

Lyxig 4-rätters nyårsmiddag, bubbel, övernattning och frukost!

Även om det kanske känns som en evighet tills dess, så är det faktiskt inte så långt kvar tills vi ska ringa ut det gamla 2023 och ringa in det nya 2024. Boka något av våra nyårspaket och fira in det nya året tillsammans med oss!

Boka en magisk nyårskväll att se fram emot, och njut av att inte behöva förbereda eller planera något mer än outfiten för kvällen! I paketet ingår ett glas bubbel som fördrink, en 4-rätters lyxig nyårsmiddag och en hotellövernattning med en stor frukostbuffé dagen efter – för den absolut bästa starten på det nya året. Gott nytt år!

Du hittar alla hotell som erbjuder nyårspaket i sökfältet nedan, förutom Yasuragis nyårspaket som du bokar här.

Erbjudandet gäller på nyårsafton den 31 december 2023, med utcheckning den 1 januari 2024. Boka senast den 27 december.

Villkor

I erbjudandet ingår ett glas bubbel som fördrink, en 4-rätters nyårsmiddag (dryck ingår ej), övernattning och frukost för en eller två personer per rum, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 1 januari 2024. Avbokningsbart fram till 27/12. Hotellet återkommer med middagstid när vistelsen närmar sig. Yasuragis nyårspaket inkluderar ett glas sparkling sake, 5-rätters nyårsmiddag och tillgång till japanska badet, åldersgräns 16 år. Avbokningsvillkor, samt vad som ingår i middagspaketen, kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.