Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårinspirerad middag, hotell och frukost

Vår och ljusare tider är äntligen på intåg! Vad sägs om att planera in en härlig hotellweekend i favoritstaden? Boka en trerättersmiddag med övernattning och frukost på något av våra många hotell i Norden.

Vårinspirerad 3-rätters middag, övernattning och frukost!

Är du på jakt efter den perfekta presenten till din partner, en trevlig upplevelse med bästa vännen eller härlig kvalitetstid tillsammans med familjen?

Boka in en magisk kväll att se fram emot i vår – med lyxig middag och hotellövernattning till ett riktigt bra paketpris. Frukost ingår såklart, för vad är väl en hotellvistelse utan den?

Psst! På HOBO serveras middagen på TAK Stockholm och på Clarion Hotel® The Pier i The Living Room. Letar du efter en helt unik middagsupplevelse i vår? Boka middagspaketet på Icehotel eller Yasuragi.

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, på vistelser fram till den 24 juni 2023. Boka senast 23 juni.

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, där den 24 juni 2023 är sista möjliga utcheckningsdatum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen. Avbokningsvillkor, samt vad som ingår i middagspaketen, kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.