Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Få 20% rabatt på sommarresan

Få ut max av årets bästa tid – sommaren! Nu får du 20% rabatt på din hotellbokning när du bokar minst två nätter i rad. Njut av allt som Norden och våra hotell har att erbjuda. Boka redan idag, och bo när du vill i sommar, fram till den 18 augusti!

Boka sommarens resa till 20% rabatt

Få ut det mesta av sommaren! Kanske har du längtat tillbaka till en sommarpärla du upptäckt tidigare, eller vill utforska något helt nytt? Oavsett orsaken för din resa så har vi garanterat något som passar dig, med mängder av hotell över hela Norden.

Nu får du 20% rabatt på hotellbokningar under hela sommaren, om du bokar minst två nätter i följd. Så upptäck ett nytt land, en ny stad, eller bara koppla bort från vardagen med en staycation i din egen hemort. Ta tillvara på sommaren och njut av allt som våra nordiska länder har att erbjuda! Och du, det lönar sig att boka tidigt – med flexibla avbokningsvillkor har du inget att förlora.

Erbjudandet gäller om du bokar minst 2 nätter i följd, på vistelser mellan 20 juni – 18 augusti. Se bara till att boka senast den 15 augusti!


Har du tänkt boka fler än två nätter i rad? 

Boka med upp till 30% rabatt här

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller vistelser på minst 2 nätter i rad. Om du har bokat 2 nätter och ena natten avbokas, måste du ändå betala för båda nätterna. Din bokning kan avbokas fram till kl. 16:00 på ankomstdagen. Frukost ingår på alla hotell förutom At Six och Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel ingår även eftermiddagsfika och kvällsmat.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.