Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Rabatt på bonusnätter – på fler än 100 hotell

Ja, du hörde rätt! Det kommer aldrig vara mer prisvärt att boka en bonusnatt hos oss som nu. Vi har sänkt priset på våra bonusnätter med 5000 poäng på fler än 100 hotell. Passa på att boka senast 29 februari 2024 – men kom ihåg att logga in!

Priset på bonusnätter sänks med 5000 poäng

Är du en storsamlare av bonuspoäng? Kanske det är på tiden att använda dem innan de förfaller? Då finns det en stor chans att det är din lyckodag idag!

Nu sänker vi nämligen priset på våra bonusnätter med 5000 poäng på fler än 100 av våra hotell runt om i Norden. Men inte nog med det – vi har dessutom fler bonusnätter tillgängliga än någonsin tidigare! Passa på att boka din drömvistelse redan idag. Kom bara ihåg att logga in som medlem innan du bokar!

Spana in vår guide som förklarar hur du bokar dina bonusnätter.

 

 

Boka dina bonusnätter här

 

Boka Stockholm

Boka Göteborg

Boka Malmö

Boka Helsingborg

Boka Arlanda

Boka Linköping

Boka Umeå

Boka Jönköping

 

 

Erbjudandet gäller för vistelser mellan 1 december 2023 och 1 mars 2024. Boka senast 29 februari 2024! Se alla hotell som har rabatt på bonusnätter här.

 


Kanske undrar du: “Vad är egentligen en bonusnatt?”

Svar: Det är en gratis hotellövernattning som du betalar med dina insamlade bonuspoäng. En bonusnatt i ett standard dubbelrum kostar vanligtvis mellan 7500 och 40 000 poäng, beroende på hotell.

Inte medlem än? Bli medlem i Strawberry här och börja samla bonuspoäng redan idag!

 


Villkor:
  • Gäller endast bokningar som görs mellan 1 december 2023 och 29 februari 2024 för vistelser mellan 1 december 2023 och 1 mars 2024.
  • Gäller endast bokningar som görs på strawberry.se, i appen eller via Kundservice. Betalas med intjänade bonuspoäng inom medlemskapet i Strawberry. Poängen dras vid bokningstillfället. Det går inte att delbetala med bonuspoäng.
  • Gäller standard dubbelrum för upp till 2 personer på fler än 100 hotell, alternativt superiorrum på utvalda hotell (undantag kan förekomma). Farris Bad bokas via Kundservice. Sommerro och Yasuragi bokas genom att kontakta hotellet direkt. Kontakta Kundservice om ni önskar lägga till en extrasäng, vilket gäller i mån av plats samt mot en extra kostnad. Se alla hotell som har rabatt på bonusnätter här.
  • Gäller inte bokningar som ändras till datum utanför ordinarie bokningsperiod. Kan av- och ombokas fram till kl. 16.00 på ankomstdagen via Kundservice. Vid avbokning får du tillbaka alla dina bonuspoäng, förutsatt att de inte har förfallit.
  • Frukost ingår på alla hotell förutom At Six och GLO Hotel Airport. På Clarion Collection® Hotel ingår även eftermiddagsfika och kvällsmat.
  • Läs alla vanliga frågor om bonuspoäng och bonusnätter här.

 

Boka dina bonusnätter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.