Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hej Göteborg! 500 rum för 1200 kr

Häng med och välkomna vårt nya hotell Clarion Hotel® Draken i Göteborg – a house full of stories! Just nu kan du boka rum för 1200 kr/natt.

Öppningserbjudande! Välkommen till Clarion Hotel® Draken i Göteborg

Häng med och fira vår nya familjemedlem mitt på Järntorget! Förra veckan släppte vi de 1000 första rummen till ett riktigt pangpris och de sålde slut på bara några få dagar. Därför släpper vi nu ytterligare 500 rum för endast 1200 kr per natt – så att du fortfarande får möjligheten att uppleva detta nya, populära hotell!

I oktober vaknar Clarion Hotel® Draken äntligen till liv i Göteborg. Med sina över 100 meter och 34 våningar blir det stadens högsta hotell, men även en unik mötesplats genomsyrad av kultur, musik och gastronomi. Förutom ett perfekt läge mitt på Järntorget och med magisk utsikt över staden och hamninloppet från rooftopbaren med panoramafönster, erbjuder hotellet 474 hotellrum, restaurangerna Heurlins och Brasserie Draken, spa (öppnar våren 2024), gym, bibliotek, kulturscen, konferenslokaler och skådeplats för alla former av nöjen. Hotellets juvel är den bevarade och ikoniska biografen Draken.

Välkommen till Clarion Hotel® Draken – a house full of stories!

Erbjudandet gäller för vistelser fram till den 29 februari 2024, och du kan boka så många nätter du vill, tills att alla 500 rum är slutsålda. Så var snabb och boka din vistelse redan idag, men senast den 8 oktober!

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 29 februari 2024 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Betalas direkt vid bokningstillfället, och kan ändras eller avbokas inom 24 timmar efter att bokningen genomförts, genom att kontakta kundservice – efter det kan bokningen inte återbetalas. Frukost är inkluderat i rumspriset.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.