Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Nyår utan fyrverkerier för dig och ditt husdjur!

Rädda din fyrbenta vän från raketer och ståhej. Nu kan du boka ett djurvänligt hotellrum för nyår 2023/2024!

Boka ett djurvänligt hotellrum till nyår 2023/2024!

Att fira nyår utan smällare och raketer med din fyrbenta vän på våra hotell i fyrverkerifria områden har blivit otroligt populärt. Nedan hittar du erbjudanden till våra hotell och härliga nyårspaket inför kommande nyår. 

Arlanda, Stockholm, Sverige
Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Ta med din kära hund (eller katt) och checka in på fyrverkerifria Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal! Vill ni fira nyårsafton med en ordentlig nyårsmiddag finns det olika alternativ att välja bland, i olika lokaler. Kitchen & Table eller restaurang Runway? Eller kanske få middagen levererad till rummet? Oavsett hur ni gör så utlovar vi ett (h)underbart nyårsfirande och avslut på året!

För mer information, priser och bokning, klicka här.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

På Comfort Hotel® Arlanda Airport kan ni välja mellan standard- eller familjerum. Rummen är självklart helt ljudlisolerade. Ät er trerätters nyårsmiddag i restaurangen (det finns endast ett begränsat antal bord per sittning där hundar är välkomna). Baren i lobbyn är öppen hela kvällen och här är din fyrbenta vän också välkommen.

För mer information och bokning, se här!

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Ta med din bästa vän på ett färgrikt och händelserikt nyårsfirande på Quality Hotel™ Arlanda XPO! På nyårsafton erbjuder de hotellrum för de husdjur som vill fira in det nya året tillsammans med sina familjer. På kvällen serveras en smakrik nyårsbuffé där du kan ha med ditt husdjur, eller ta med dig maten upp till rummet.

Läs mer och boka här!

Frösön, Östersund, Sverige
Frösö Park Hotel

Ta en lång promenad i vacker natur, ät gott och unna dig en stund av avkoppling på hotellets spa. I det raketfria nyårspaketet på Frösö Park Hotel ingår även en magisk nyårsmiddag för alla tvåbenta. Välj att stanna 1 eller 2 nätter! 

Boka nyårspaketet på Frösö Park Hotel här.

Helsingfors flygplats, Finland
GLO Hotel Airport

Mer information kommer snart.

Kastrup, Köpenhamn, Danmark
Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Även i Köpenhamn är det möjligt att isolera sig från de skrämmande raketerna. Clarion Hotel® Copenhagen Airport erbjuder lugna, härliga rum och en restaurang där vi människor kan njuta av nyårsmiddagen. Dessutom ligger Amager strand endast 10 minuter från hotellet, så starta det nya året med en promenad på stranden med vacker utsikt över havet.

Mer information kommer snart.

Gardermoen, Oslo, Norge
Comfort Hotel® Runway

Mer information kommer snart.

 

Vad innebär ett djurvänligt nyår på hotell?

Nyår ska vara årets festligaste högtid, och visst är det så! God mat och god dryck, alla är uppklädda och ser fram emot att få fira in det nya året. Men på grund av fyrverkerier har nyår blivit en av årets kanske värsta kvällar för många av våra fyrbenta vänner och deras ägare. Men inte längre. Strawberry erbjuder fyrverkerifritt nyår för alla på flera orter i Norden. 

Du och din lurviga vän kan fira nyår utan att behöva oroa er över fyrverkeriernas hemska dånande. Hur då undrar du? Jo, vi har nämligen många hotell som ligger på områden där det är förbjudet att skjuta raketer, samt vars rum är ljudisolerade, exempelvis våra flygplatshotell. En perfekt plats att fira nyår för alla fyrverkerirädda varelser.

Se bilder från tidigare nyårsfiranden hos oss!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.