strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Food (steak and vegetables) on a plate at Restaurant Østfoldstuene

Restaurant Østfoldstuene – god mat i Sarpsborg

Restaurant Østfoldstuene är en perfekt plats för att njuta av god mat, oavsett om du har spenderat dagen i Superland og Badeland med barnen på Quality Hotel™ Sarpsborg i samma byggnad, om du har varit på Inspiria science center i byggnaden bredvid eller om du bara är i Sarpsborg och är hungrig.

Vattenland, lekland och restaurang i ett

Sarpsborg – den mysiga staden med härliga upplevelser för både vuxna och barn. Men var ska man äta när barnen är trötta och de vuxna behöver energi och som inte är en snabbmatsrestaurang? Restaurant Østfoldstuene såklart! Den ligger belägen på Quality Hotel™ Sarpsborg, bara 50 minuters bilfärd från Oslo, och här kan du få allt i ett om du så önskar; hotell, superhäftigt äventyrsbad, fantastiskt lekland på Superland och en riktigt bra restaurangupplevelse!

Allt från trerätters till festmeny

Restaurant Østfoldstuene är måna om att maten är välplanerad och vällagad, så att den är både hälsosam och välsmakande – för både små och stora smaklökar. Alla rätter består av färska och hälsosamma ingredienser och personalen i köket lägger stor omsorg på tillagningen. Det märks verkligen att kockarna är stolta över sitt hantverk. Här serveras både husmanskost och trerätters, samt en festmeny för den som känner för att fira lite extra en kväll.

Konferensmåltider, barnmeny och barnbuffé

Om ditt företag ska på en konferens eller kurs i någon av de många konferenslokalerna på hotellet kan ni bli serverade dagens 3-rättersmiddag med möjlighet till uppgradering. Restaurangen har även en bra à la carte-meny för den som önskar. Självklart hittar du även en egen barnmeny, och på de flesta helger och under alla skollov har de även en egen barnbuffé till middag. Och kanske Lollo och Bernie tittar förbi? Avsluta gärna middagen med något gott att dricka i baren.

Interior at Restaurant ØstfoldstueneA selection of food at Restaurant ØstfoldstueneShuffleboard at Quality Hotel SarpsborgBar interior at Quality Hotel Sarpsborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Björnstadsveien 12, 1712 Grålum, Sarpsborg
 • contactPhoneTelefon
  +47 69 10 15 00
 • emailContactE-post
  sarpsborg@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu