Oslo
3 rätters middag
Förrätt, huvudrätt och efterrätt
Beskrivning
Meny till 3 Nov 2020:Soppa på hokkaidopumpa från Sandefjord. Med friterad blomkål, grön chili & krona dillolja. (M, HV, E)
Långstekt skotsk vildhjort. Med grönkål, tranbär & kantarell, mandelpotatispuré och portvinssås. (M)
Hjortronpannacotta. Med blåbärsmulpaj och hemlagad vaniljglass. (E, HV, M)
Meny från 3 Nov 2020:
Kryddig laxtartar. Med mango, vårlök, ingefära, avokado & chilikräm (F, HV)
Långstekt porchetta. Med rosenkål, tranbär, bakad sellerirot, hasselbackspotatis och rosmarinsås. (SM, SEL)
Vinteräppelpaj. Med hasselnötter, hallon, kola & yoghurtglass. (HV, HS, M)
Vegetarisk meny:
Kryddig tomatsoppa. Med grön chiliolja, basilika, mozzarella & pumpafrön. (M)
Grillad avokado & saltbakad selleri. Med grönkål, broccoli, rostade hasselnötter, ponzu-dressing och hummus. (HS, SEL, SOY, HV, SES)
Smulpaj & jordgubbssorbet. Med krokan & kolalsås. (HV, M, MA)
M = Mjölk, F = Fisk, E = Ägg, SK = Skaldjur, B = Blötdjur, HV = Vete, SEL = Selleri, SM = Smör, SOJA = Soja, MA = Mandel, Sul = Sulfiter, HS = Hasselnöt, SES = Sesamfrön, SEN = senap