Bokningsbekräftelser

Just nu har vi problem med utskick av bokningsbekräftelser via mejl. Har du genomfört en bokning och ser en bekräftelse har du bokat rummet. Är du medlem och bokade i inloggat läge så ser du bokningen under Min sida.

Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™

Quality Hotel är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Alla hotell är också ISO 14001-certifierade. Checka in med ett leende på läpparna och njut av levande och färgglada ögonblick.

Konferenser, möten och events

Quality Hotel erbjuder vi de bästa förutsättningarna för lyckade möten och events. Med våra stora, mellanstora och små lokaler är inget evenemang för stort eller litet. Hos oss innehåller alla möten mjukglass och popcorn – kom som kollega, åk som kompis!

God mat från grunden i avslappnad miljö med Seasons och Brasserie X

Krävande dagar kräver en bra lunch med Seasons. Vi brinner för närproducerade och ekologiska råvaror och tycker det är viktigt med gröna, fräscha och inte minst goda rätter som tar hänsyn till miljön och matsvinn. På vårt restaurangkoncept Brasserie X äter du god mat, lagad från grunden i avslappnad atmosfär. Kom ensam eller i grupp – hos oss trivs du oavsett sällskap.

Öppet dygnet runt i Lounge24 – vår lobbyshop

Är du en nattuggla, sjusovare eller morgonpigg och sugen på något? Det spelar ingen roll när på dygnet. Du kan alltid få något i magen i Lounge24 som är vår självbetjäningsshop.  

Hotell med nöjen och aktiviteter för kollegor och grupper 

Anordna en konferens, stor fest eller kickoff med oss! Upplevelser är viktigt för oss och likaså skratt och nöjen. Q-Zone är en social samlingspunkt för alla! Spela shuffleboard, foozball eller bara luta dig tillbaka med en drink, ett sällskapsspel eller en bok.

Barnvänliga hotell

Under sommrarna uppmärksammar vi våra minsta gäster och familjer extra mycket. Vi kallar det Barnens SommarKonceptetet Barnens Sommar erbjuder flera spännande aktiviteter för barnfamiljer. Självklart ingår gratis glass!

Utgångspunkt för både cityresenären och fjällvandraren

Våra hotell finns i stadskärnor såväl som närförorter och mer naturnära destinationer. Du väljer utgångsläget för din resa. Ska du fjällvandra, åka på semester i skärgården, besöka familjen i en mindre stad eller åka på en weekend i en storstad? Vi finns där du vill bo.

Läs mindre
63 hotell i

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.