Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™

Quality Hotel™ är den levande, färgglada minnesboken. Vi gör allt för att våra gäster ska fylla sida efter sida med upplevelser och ögonblick som delas med familj, vänner eller härliga kollegor. Luta dig tillbaka och njut av fantastisk service.

Konferanser, möten och event

Ett möte mellan två kollegor som inspirerer till nya, briljanta idéer, eller ett möte där hundra medarbetare plötsligt delar samma vision. Det är först när människor möts som magin uppstår, och det är dessa ögonblick vi brinner för.

Vi leker inte konferanshotell. Eller, jo – det gör vi!

Med våra stora, mellanstora och små lokaler har vi de bästa förutsättningarna för lyckade möten och event. Upplevelser, skratt och nöje är viktigt för oss, därför innehåller alla möten både mjukglass och popcorn. Om du vill se till att den goda stämningen fortsätter när mötet är färdigt kan du utmana ditt sällskap i en runda shuffleboard, foosball eller luta dig tillbaka med något gott i glaset – allt i vår Q-zone.

Restaurang eller ditt andra vardagsrum?

Jobb eller nöje? Det är upp till dig. I våra restauranger finns det utrymme för både diskussioner och härliga stunder tillsammans med gamla vänner eller nya ansikten. För låt oss inse det, även om vi njuter av egentid är vi alla sociala varelser som älskar känslan av att tillhöra – det är precis den känslan vil vill att du ska uppleva i våra restauranger.

Öppet dygnet runt i vår lobbyshop

Är du en nattuggla eller en morgonmänniska och är sugen på något gott, eller har du helt enkelt glömt något hemma? Då kanske vår lobbyshop är lösningen. Välkommen när som helst, lobbyshoppen håller öppet dygnet runt.

Familjens hotell

På Quality Hotel™ kan du och hela flocken känna er som hemma, ja till och med hunden! Vid incheckning får alla barn en välkomstgåva och i alla våra restauranger möts du av en barnmeny. På flera av våra hotell kan du även få träffa Lollo & Bernie under sommaren och vid  utvalda semestrar.

Bra utgångspunkt för både stadsresenärer och fjällvandrare

Du hittar våra hotell i såväl stadskärnor som kvarter och mer naturnära destinationer – du väljer utgångspunkt. Vare sig du ska på semester i skärgården, besöka familjen i en mindre ort eller åka på storstadssemester, är Quality Hotel™ ett utmärkt val.

Quality Hotel™ är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige och Norge. Alla hotell är ISO 14001-certifierade. Checka in med ett leende på läpparna och njut av de levande och färgglada ögonblicken.

Läs mindre
63 hotell i

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.