Medlemskap

Om Strawberry

Vad är Strawberry?

Strawberry är portalen till en hel värld av hotell, möten, restauranger och spa. Samtidigt kan medlemmar njuta av ytterligare förmåner. Genom vår webbsida och app får du tillgång till möjligheter över hela Norden genom vårt löfte om att fylla livet med roliga, meningsfulla och spännande upplevelser.

Strawberry är inte som vilket företag som helst. Vi är en rebell inom hotellbranschen, med ett varmt bultande hjärta. Vi bygger vår verksamhet på tre viktiga och samspelande pelare: People, Planet och Profit.

People

En grundläggande del i vår kultur handlar om människorna vi omger oss med och möter varje dag. Inom detta område har vi två strategiska fokusområden - mångfald och utveckling.

Planet

Att minska miljöpåverkan och värna om vår planet är en av våra absolut viktigaste uppgifter. Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030. För att komma dit har vi två strategiska fokusområden – byggnader och mat och dryck.

Profit

Vi anser att varje krona som tjänats på ett etiskt och ansvarsfullt sätt är värd mer. Det är den starkaste kärnan i vår filosofi, som alltså består av tre grundpelare: People, Planet och Profit.

Kille ligger på en gräsmatta och ler.

En värld av upplevelser

Vi har en tydlig ambition. Att skapa ett ekosystem av många olika upplevelser för alla, över hela Norden. Dessa ska kombineras med fler partnererbjudanden och förmåner för våra medlemmar. För det är vad Strawberry ska vara, en värld av upplevelser! Med otaliga hotell, barer, caféer, restauranger, arenor och spa erbjuds du tusentals unika upplevelser, varje dag.

Vision och värderingar

Energi, mod och begeistring

Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden – energi, mod och begeistring. Vi strävar efter att vara ett annorlunda företag, en rebell inom branschen, med ett varmt bankande hjärta. Och målsättningen sträcker sig längre än viljan om att förändra hotellindustrin. Vi vill göra världen till en bättre plats att leva, arbeta och resa i.

Två tjejer hoppar ner i en sjö från en brygga i Sverige.

WeCare

Låt oss förändra världen till det bättre

Strawberry har en ambition om att göra världen till en bättre plats. Med filosofin att aldrig nöja sig, är vårt uppdrag tydligt: att utforska nya och mer hållbara lösningar och att ha Room for All. Det finns två saker vi värdesätter mer än något annat, människor och vår planet.

Två kockar filear en fisk i ett restaurangkök.

Jobb

Bli en del av Strawberry

Vi är en samling av unika individer som drivs av energi, mod och begeistring. Tillsammans skapar vi fantastiska upplevelser varje dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmar upplever mer

Bara bra anledningar att bli medlem

Rabatt på hotellrum. Förtur på erbjudanden. Bonuspoäng som du kan boka hotellrum för. Gratis kaffe när du vill. Gör som 2,6 miljoner andra, bli medlem! Det är såklart helt kostnadsfritt.