Dags att arrangera den perfekta sammankomsten tillsammans med dina kollegor? Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig – välj mellan tre olika paket så löser vi resten.

Människor på konferens i sviten på Clarion Hotel Stockholm

Bra, Bättre eller Bäst?


Nu presenterar vi vårt enklaste (och bästa) konferenskoncept någonsin. I alla fall för dig som ska boka och organisera konferensen. Vi ger dig tre olika paket att välja mellan, beroende på hur bra ni vill att er konferens ska bli.


Såhär bokar du:


Maila din bokningsförfrågan till meetings@strawberry.se så hör vi av oss med prisförslag och ett skräddarsytt konferenspaket för dig och dina kollegor! Ange önskemål på hotell, datum samt antal personer.


Bra - allt ni behöver


I detta paket ingår allt ni behöver för en riktigt bra konferens. Spendera dagen med att göra underverk i konferenslokalen, ta en paus och njut av en god lunch. När energinivån väl börjar sjunka finns det självklart massor av härlig fika som väntar på er. För att avsluta konferensdagen på bästa sätt tillsammans med dina kollegor ingår en trerättersmiddag med vinpaket och övernattning med frukostbuffé dagen efter.


Bättre - addera det lilla extra


Ett paket för er som vill att konferensen ska innehålla det lilla extra. Avsluta konferensdagen på ett ännu bättre sätt! Här ingår (förutom allt ovan i Bra-paketet) nämligen ett noga utvalt och uppgraderat vinpaket till er härliga trerättersmiddag! Finns det något trevligare sätt att avsluta dagen på tillsammans med kollegorna?


Bäst - en konferens med extra allt!


Här är något för er som inte är ett fan av ordet lagom! Boka vårt absolut bästa paket och överraska kollegorna med en konferens som innehåller extra allt! Tänk att få kickstarta dagen med en lyxig frukost tillsammans och att sedan få avsluta konferensen på ett minst lika bra sätt med bubbel, snacks och härlig AW-stämning! I detta paket ingår en gemensam trerättersmiddag med bankettmeny, aperitif, lyxigt vinpaket och avec. Självklart ingår en hotellövernattning med frukostbuffé även här!


Pandalus Conference room_16_9


Ni kan självklart också skräddarsy konferensen enligt egna önskemål. Kanske vill ni passa på att njuta några timmar på hotellets spa? Här finns inga begränsningar, maila oss dina önskningar till mailadressen nedan så hjälper vi dig!


Såhär bokar du:


Maila din bokningsförfrågan till meetings@strawberry.se så hör vi av oss med prisförslag och ett skräddarsytt konferenspaket för dig och dina kollegor! Ange önskemål på hotell, datum samt antal personer.


Läs mer om våra konferenspaket här.