Det är nu det händer. Du har suttit framför en skärm i köket, i vardagsrummet, i sovrummet i månader och år, en evighet. Nu ska du ut i världen igen, vara live, möta kollegor irl, du ska på konferens! Och vi har gjort det enkelt för dig, du väljer mellan tre olika paket - vi löser resten.

Människor på konferens i sviten på Clarion Hotel Stockholm
Alla var med i diskussionen utom Knut, han satt hemma framför datorn på mute.

Men vad händer, plötsligt dyker den välbekanta lilla rösten fram, den som viskar bakom all den glädje du känner: Stopp. Vänta lite... Det fungerar ju bra här i köket, vardagsrummet och sovrummet. Vi kanske skulle ta konferensen digitalt likaväl? NEJ, varningslamporna blinkar för fullt! Det är på tiden att vi sätter vår business på UNMUTE.

Att unmuteas görs såklart bäst med andra. För att göra övergången smidig för dig har vi har vi skapat tre olika paket som du kan välja mellan. Du väljer, vi löser resten. Samla dina kollegor så ses vi snart på ett hotell nära dig. Och glöm inte bort att unmutea Knut, alla ska med!

Bra, Bättre eller Bäst?

Nu presenterar vi vårt enklaste (och bästa) konferenskoncept någonsin. I alla fall för dig som ska boka och organisera konferensen. Vi ger dig tre olika paket att välja mellan, beroende på hur bra ni vill att er konferens ska bli.

Såhär bokar du:

Maila din bokningsförfrågan till meetings@strawberry.se så hör vi av oss med prisförslag och ett skräddarsytt konferenspaket för dig och dina kollegor! Ange önskemål på hotell, datum samt antal personer.

Bra - allt ni behöver

I detta paket ingår allt ni behöver för en riktigt bra konferens. Spendera dagen med att göra underverk i konferenslokalen, ta en paus och njut av en god lunch. När energinivån väl börja sjunka finns det självklart massor av härlig fika som väntar på er. För att avsluta konferensdagen på bästa sätt tillsammans med dina kollegor ingår en trerättersmiddag med vinpaket och övernattning med frukostbuffé dagen efter.

Bättre - addera det lilla extra

Ett paket för er som vill att konferensen ska innehålla det lilla extra. Avsluta konferensdagen på ett ännu bättre sätt! Här ingår (förutom allt ovan i Bra-paketet) nämligen ett noga utvalt och uppgraderat vinpaket till er härliga trerättersmiddag! Finns det något trevligare sätt att avsluta dagen på tillsammans med kollegorna?

Bäst - en konferens med extra allt!

Här är något för er som inte är ett fan av ordet lagom! Boka vårt absolut bästa paket och överraska kollegorna med en konferens som innehåller extra allt! Tänk att få kickstarta dagen med en lyxig frukost tillsammans och att sedan få avsluta konferensen på ett minst lika bra sätt med bubbel, snacks och härlig AW-stämning! I detta paket ingår en gemensam trerättersmiddag med bankettmeny, aperitif, lyxigt vinpaket och avec. Självklart ingår en hotellövernattning med frukostbuffé även här!

Pandalus Conference room_16_9

Ni kan självklart också skräddarsy konferensen enligt egna önskemål. Kanske vill ni passa på att njuta några timmar på hotellets spa? Här finns inga begränsningar, maila oss dina önskningar till mailadressen nedan så hjälper vi dig!

Såhär bokar du:

Maila din bokningsförfrågan till meetings@strawberry.se så hör vi av oss med prisförslag och ett skräddarsytt konferenspaket för dig och dina kollegor! Ange önskemål på hotell, datum samt antal personer.

Läs mer om våra konferenspaket här.