Medlemskap
Konsert med stor publik i solnedgång.

Exklusiva upplevelser

Spännande konserter och event

Förtur till konserter

Letar du efter nya upplevelser och äventyr? Kanske en konsert som ger dig gåshud, eller vill du utforska ny kultur? Nu kan du som medlem i Strawberry gå med i Red Carpet och få tillgång till exklusiva och spännande event runt om i hela Norden. Få förtur till konserter och möjlighet att boka hotellrum i samband med stora event före alla andra – bara för dig som har aktiverat Red Carpet. Du vill med andra ord förflytta dig från andra till första rad när det kommer till antal endorfinkickar du kan få, och vem vill inte få en rejäl påfyllning av det?

Exklusiv loge och Fast Track på Strawberry Arena

I samband med att Strawberry Arena lanseras den 12 juli, kommer våra medlemmar som aktiverat Red Carpet få ännu fler festliga förmåner. En av dem är tillgång till Red Carpets exklusiva Fast Track på Strawberry Arena. Du slipper alltså köa när du ska besöka vår nationalarena. Läs mer om det här. Du kommer även få möjlighet att köpa biljetter till vår lyxiga och nyrenoverade loge för bonuspoäng. I logen kan du njuta av god mat och dryck – i tillägg till en fantastisk konsert. Gå med i Red Carpet idag!

Så här tar du del av Red Carpet

Det är enkelt att aktivera Red Carpet. Du måste så klart vara medlem i Strawberry – och är du inte det går även det i en handvändning. Som medlem kan du aktivera Red Carpet här nedan eller i din profil under dina samtycken. Självklart är både medlemskapet i Strawberry och Red Carpet helt gratis, och vi håller dig uppdaterad via mejl när stora konserter och event släpps. Aktivera Red Carpet i dag för att inte missa alla spännande konserter, event och andra exklusiva händelser som kommer.

Unika event på hotell

Du kan ta del av mängder av roliga event som arrangeras på våra hotell runt om i Norden. Vi anordnar allt från konserter och stand-ups till föreläsningar och vinprovningar.


Ta en titt här nedanför för att hitta din nästa upplevelse!

Tidigare event

Been there, done that

Strawberry Exclusive Experience 18 juli 2024

Slutsålt

Strawberry Exclusive Experience 18 juli 2024

Middag, dryck, exklusiv loge och storslagen konsertupplevelse.

Exklusivt konsertpaket till slutsåld konsert!

Konsert

Exklusivt konsertpaket till slutsåld konsert!

Sista chansen att köpa biljetter till Friends Arena 17-19 maj 2024!

P!NK – Summer Carnival 2024

Konsert

P!NK – Summer Carnival 2024

Köp biljetter till P!NK – före alla andra!

Les Misérables The Arena Spectacular

Musikal

Les Misérables The Arena Spectacular

Köp biljetter här, före alla andra! Förköp pågår fram till 28 februari kl. 10:00.

Strawberry Arena

Sveriges nationalarena

Strawberry Arena

Upplev storslagna evenemang inom musik, sport, underhållning och mycket mer. Strawberry Arena är platsen för euforiska känslor och upplevelser i världsklass.

Mer information

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens