Medlemskap
Conference room sunset Clarion Hotel Helsinki_original

Möten och konferenser

Vi vet att det unika skapas när människor möts. Vare sig du planlägger ett stort arrangemang för företaget eller din egen bröllopsfest med familj och vänner, hittar du den perfekta lokalen här. Vi finns över hela Norden och har lokaler för alla tillfällen. Bara fantasin sätter gränser - du vet vad du söker och tillsammans ser vi till att det blir verklighet.

Vad letar du efter?

För dig som letar efter lokaler till möten, stämmor, intervjuer, kick-offs eller konferenser har vi gjort det enkelt att få en överblick över utbudet av lokaler på destinationer som du är intresserad av. Vill ni ta en snabb drink i baren eller slå er till bords i restaurangen så hittar du mer information om hotellets faciliteter på själva hotellsidan. Kartan visar dig snabbt var hotellet ligger. Naturnära omgivningar eller stadspuls - valet är ditt!

Boka mötesrum online

Nu kan du boka ditt mötesrum online. Se 360°-bilder, få specifika rumsdetaljer och skräddarsy mötesrummet efter ert behov. När du har sökt på önskad destination, datum och antal personer får du upp sökresultat med hotell som matchar din sökning, med priser och tillgänglighet. En del lokaler kan bokas med en gång, andra hotell tar emot förfrågningar och återkommer till dig med ett erbjudande. När du väljer att boka och betala lokalen direkt så lägger du in din kontaktinformation och namn på företag/arrangör. Under "Tilläggsprodukter" kan du välja mat och dryck, och specifika önskemål kan nämnas under "Ytterligare information". Behöver ni övernattning? Tur att konferensen äger rum på ett hotell! Berätta för oss hur många enkelrum respektive dubbelrum som behövs, så ser vi till att ni får en god natt sömn.