Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Företagslägenheter Linköping

Boka företagslägenheter till tillfällig personal och konsulter i centrala Linköping, Johannelund, Tannefors, Lambohov och många fler områden. Alltid hemtrevligt och nära till bra kommunikationer - oavsett vilket kvarter som passar just er bäst.

Företagslägenheter Linköping centrum

Företagslägenheter i centrala Linköping

Även om det mesta är nära i Linköping är det något visst med en adress mitt i city. Med nöjen, restauranger och bra kommunikationer runt hörnet blir vardagen både smidigare och roligare. Företagslägenheter är ett prisvärt och smidigt alternativ för tillfällig personal och konsulter, oavsett om ni behöver bostad i en sammanhängande period eller till och från. 

Boka din bostad i Linköping här.

Företagslägenheter Johannelund & Tannefors

Trevliga bostadsområden med närhet till stan

Sydöst och öster om Linköping ligger de trevliga stadsdelarna Johannelund och Tannefors. Här finns butiker, restauranger och serviceutbud i krokarna, samtidigt som det bara tar ca 15 minuter med buss till Linköping centrum och stadens hela utbud. Boka hemtrevliga företagslägenheter per dygn, vecka eller månad, du väljer!

Boka din bostad i Linköping här.

Företagslägenheter Lambohov

Bra kommunikationer från Lambohov

Sydväst om Linköping ligger stadsdelen Lambohov. Med företagslägenheter i det här området får din personal och konsulter nära till både stadens alla möjligheter och härliga skogsområden. Här finns lekplatser, motionsspår och fotbollsplaner, och det går smidigt att ta bussen, gå eller cykla till Linköping universitet, Mjärdevi Science Park, sportanläggningen Collegium, Valla Fritidsområde och Linköpings golfbana.

Boka din bostad i Linköping här

Tillfälliga bostäder till anställda och konsulter

Hyr modernt inredda föreragslägenheter till dina anställda och konsulter och slipp onödig administration och krångel. Lägenheterna ligger alltid i trevliga områden med bra kommunikationer och nära till företagsområden.

För att trivsel är en framgångsfaktor

Med Företagsbostäders helhetskoncept kan du vara säker på att tillfällig personal och konsulter får en bra start på sin nya ort, oavsett var i värden de kommer från.

 

  • Känn dig som hemma i fullt utrustade lägenheter 
  • Laga din egen mat 
  • Möjlighet att bjuda hem familj och vänner
  • Dygnet-runt-jour och slutstädning

Rekrytera de bästa talangerna

Det ska inte vara svårt att hitta bra, tillfälliga lägenheter till personal. Med företagslägenheter tappar ni inte konkurensfördelen för rekrytering.

  • Ett avtal
  • Slipp lägga tid på koodinering och administration
  • Hyr lägenheter per dag, vecka eller månad
  • Det finns alltid möjlighet att förlänga kontraktet
3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.