Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Rum från 799 kr/natt på flygplatshotell

Börjar sommarens semesterresa med ett tidigt morgonflyg, eller landar planet sent på hemresan? Gör resan smidigare och förläng semestern med en vistelse på flygplatshotell till rabatterat pris!

Checka in på flygplatshotell innan du checkar ut för sommaren

Slipp den där stressen med att vakna upp mitt i natten, bära tunga väskor och sovande barn till bilen, för att sedan hasta iväg till flygplatsen och hinna med flyget som lyfter tidigt på morgonen. Lyxa till och förläng semestern med en natt och ta in på flygplatshotell istället!

Vi har alla varit där, flugit tidigt på morgonen eller landat sent på natten och sedan tänkt “varför tog jag inte bara in på hotell?”. Nu har du chansen att ställa det tillrätta inför sommarens flygresor – boka hotell vid Arlanda från endast 799 kr/natt! 

Från Clarion Hotel® Arlanda Airport och Comfort Hotel® Arlanda Airport har du gångavstånd till terminalerna och från Quality Hotel™ Arlanda XPO går gratis transferbuss som tar runt 10 minuter till/från flygplatsen. Vill du boka hotell med parkering inkluderat under tiden du är på resa? Spana in Park, Stay & Fly-erbjudandet på Quality Hotel™ Arlanda XPO.Reser du till eller från en flygplats i något av våra grannländer? Självklart har vi hotell även vid Köpenhamns flygplats, Oslos flygplats, Helsingfors flygplats, och flera andra destinationer! 

Vart än du ska flyga i sommar – förenkla eller lyxa till resan genom att börja eller avsluta hos Strawberry (eller bara checka in på flygplatshotell för lite plane spotting)! Boka senast 16 juni.

Villkor

Betalas direkt vid bokning. Gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Sista möjliga utcheckningsdatum är den 18 augusti 2024. Bokningen kan avbokas kostnadsfritt inom 24 timmar från bokningstillfället, efter det kan bokningen inte återbetalas. Bokningen kan ombokas fram till kl. 16:00 på ankomstdagen mot ett pristillägg, plus eventuell mellanskillnad. Kontakta kundservice för att av- eller omboka. Kvitto ges vid utcheckning. Frukost ingår på alla hotell förutom på Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.