Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Middag & hotell från endast 795 kr/person

Lyxa till vardagen eller förgyll en helg med en 3-rätters middag, övernattning och frukost – allt till ett grymt bra paketpris i kulinariska Göteborg.

En Göteborgsvistelse för foodies!

Är du på jakt efter den perfekta presenten till din partner, en trevlig upplevelse med bästa vännen eller härlig kvalitetstid tillsammans med familjen? Här har du svaret!

Inled kvällen med en trerätters middag, för att sedan landa i en lagom mjuk hotellsäng för en god natts sömn. Morgonen därpå startar du dagen på bästa sätt med en frukost full av valmöjligheter, för vad är väl en hotellvistelse utan den? Passa på att boka det ultimata middagspaketet för en eller två personer, från 795 kr per person/natt i dubbelrum. 

Erbjudandet gäller alla dagar fram till 18 augusti, och varje helg (torsdag till söndag) 22 augusti - 15 september.

Paketet kan bokas på Clarion Hotel® Draken med boendeperiod 1 juli - 31 augusti (från 1295 kr/person). Middagen serveras på Brasserie Draken och du kan välja mellan sittningstiderna 17:00 eller 21:00.

På Clarion Hotel® The Pier serveras middagen i Living Room. 

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.