Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel® ger dig det du behöver och struntar i det onödiga. På våra hotell i Norden och Litauen har vi utmärkta lägen, utvald service, urban design och stor respekt för miljön. Allt till en vettig prislapp.

Supercentrala lägen

Med Comfort Hotel® bor du där det händer med bästa läget i city och dessutom till ett riktigt bra pris. Vi är stolta över att kunna guida dig till stadens smultronställen och sevärdheter. 

Bar + reception = Barception

Comfort Hotel satsar på mat som är god, enkel och schysst mot både kroppen och miljön. I Barception hittar du lunch, middag, snacks, fika, kaffe och annat gott. Hotellfrukosten är en hybrid mellan en klassisk frukostbuffé och en caféfrukost. Vi har grönt fokus och ser till att duka upp precis det du behöver, men vi skippar onödigt överflöd.

Lazy Sundays - ta en långfrukost och checka ut sent

Det är inte bara hemma du kan njuta av långa söndagsmornar. Med staden som utgångspunkt kan det vara riktigt skönt med en lång frukost med sen utcheckning. På söndagar kan du sitta ner i lugn och ro och njuta av vår frukost fram till 11:00 och ta in det sista av din vistelse för att sedan checka ut 18:00.

Comfort Hotel Xpress – ännu mer för pengarna 

På våra Comfort Xpress-hotell har vi tagit bort frukostbuffén och låter dig bestämma vad du vill äta och betala för. Här kan du istället köpa en chiapudding, gröt eller en frukostpåse i Delin - eller skippa frukosten helt. För att hålla våra priser så låga som möjligt och bespara miljön från onödigt resursslöseri så städas ditt rum på Xpress enbart var 4:e natt under din vistelse. Daglig städning och extra handdukar finns såklart att beställa via hotellens Barception, till en liten extrakostnad.

Läs mindre
44 hotell i

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.