Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Eat your bill

Tänk om du själv kunde bestämma hur mycket du betalar för din övernattning (nästan, i alla fall). Nu introducerar vi erbjudandet Eat Your Bill, där du bestämmer priset på ditt rum baserat på hur mycket du njuter av maten på vår restaurang, NÒR.

Betala fullpris för ditt hotellrum? Nej tack.

Bo i toppklass på Clarion Hotel Grand Östersund och njut av vällagad mat på vårt moderna brasseri, NÒR. Med erbjudandet Eat Your Bill drar vi av 100,- på din rumsnota för varje 200,- du spenderar i restaurangen. Låter det för bra för att vara sant? Låt oss berätta hur det fungerar:

Du bokar genom att ringa eller maila oss, uppge "Eat Your Bill" för att ta del av erbjudandet. Ditt rum kostar från början 1800,-. Vi hjälper dig att boka ett bord i vår restaurang. För varje 200,- du spenderar i restaurangen drar vi av 100,- på ditt logipris vid utcheckning. Som minst betalar du 800,- för ditt rum. Tada!

Boka "Eat Your Bill" genom telefon, +46 63 55 60 00 eller mail: cl.ostersund@strawberry.se 

Erbjudandet gäller i mån av plats och ej i kombination med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller måndag till lördag, mellan den 1 mars och den 31 maj. Logipriset utgår från en fast summa på 1800,- i Standard dubbelrum. 

Vad ingår?

  • Logi och frukost

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.