Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Upp till 20% rabatt på hotellweekends

Helgerna är till för att slappna av och göra allt det där som du drömmer om på vardagarna. Hos oss startar helgen på torsdag och slutar på måndag, inte nog med det: det firas alltid med upp till 20% rabatt!

The Weekender

Vad är en weekender? En person som reser till nya platser och umgås med vänner på helger, så att måndagarna känns bättre. 

Plocka fram the weekender i dig och gör helgerna till ett äventyr! Bo minst 2 nätter på ett av våra hotell och få upp till 20% rabatt på hela vistelsen.


Vill du boka en weekend i sommar? 

Spana in alla våra sommarerbjudanden här 

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller vistelser på minst 2 nätter i rad under helger (torsdag-måndag). Om du har bokat 2 nätter och ena natten avbokas, måste du ändå betala för båda nätterna. Din bokning kan avbokas fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Frukost ingår på alla hotell förutom At Six och Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel ingår även eftermiddagsfika och kvällsmat.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.