Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vinmässa med övernattning

För en njutbar vistelse på Clarion Hotel Umeå med entré till Vinmässan på Folkets Hus.

Priser

Enkelrum + entrébiljett till vinmässan: 1225 SEK

Dubbelrum + entrébiljett till vinmässan: 1450 SEK

För åttonde året i rad välkomnar Umeå Folkets Hus er till Vinmässa, lördagen den 25 november.

Vin i Umeå är en mötesplats för alla erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill lära sig mer och fördjupa sig. Här får ni dofta och smaka på viner från när och fjärran, i olika prisnivåer. Till hjälp finns både vinproducenter och utställare som delar med sig av sin kunskap och ger dig bästa möjliga smakupplevelse. Här möts du av stora importörer, vintillverkare, utställare från stora och små vinhus. Ni hittar också lite annan dryck som rom, gin, whisky och öl. En fantastiskt möjligheten att få prova ett lite dyrare vin innan man går till Systembolaget för att inhandla sin favorit. På mässan har du möjlighet att ta en paus från minglet och sitta ner och fördjupa dig i några av många olika provningar som erbjuds under dagen.

I samband med ditt besök på Vinmässan erbjuder vi en härlig övernattning på clarion hotel umeå längst med vackra umeälven.

Efter en spännande dag på Vinmässan kan du förlänga kvällen med en smakrik upplevelse på vår takrestaurang, NÒR. Vår meny är skapad med noggrant utvalda ingredienser och inspirerande rätter som kommer att föra dig på en kulinarisk resa genom den nordiska smakvärlden. För de som bara vill koppla av med en drink i en elegant miljö kan du göra det i vår skybar, passa på att njuta av utsikten över staden medan du sippar på din favoritcocktail.
För att boka bord på NÒR: https://umea.restaurant-nor.com/

För att avsluta helgen på bästa möjliga sätt kan du unna dig en avkopplande stund på Elements Spa. Här kan du återhämta dig både fysiskt och mentalt med hjälp av våra fantastiska produkter från C/O Gerd och Rituals. Ta ett värmande bad i pool eller bastu i en lugn relaxavdelning.
För att boka Elements Spa: https://elementsspa.co/umea/

Clarion Hotel Umeå strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd vistelse, och vi ser fram emot att vara en del av din helgupplevelse under Vinmässan. Låt oss ta hand om dig och göra din vistelse i Umeå till en riktig höjdpunkt med fantastisk mat, dryck och avkoppling på högsta nivå. Välkommen till Clarion Hotel Umeå – din oas längs Umeälven.

Priser: 
Enkelrum + entrébiljett till vinmässan: 1225 SEK
Dubbelrum + entrébiljett till vinmässan: 1450 SEK

För mer information om mässan: https://www.viniumea.se/

Detta ingår:

  • Övernattning i sköna sängar
  • Hotellets generösa frukostbuffé
  • Entrébiljett till Vinmässan på Umeå Folkets Hus
  • Entré till Elements Gym på våning 13
Villkor

Erbjudandet gäller alltid i mån av plats och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Avbokning måste ske senast kl.16.00 dagen innan ankomst.

Skicka förfrågan
3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.