Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Ensam julgran söker klappar

Vi vill sprida julmagi till så många som möjligt. Hjälp oss att samla in julklappar till de i ditt närområde som behöver julens magi mest av allt. Ge fler en bättre jul – lämna en gåva på ett hotell nära dig!

Sprid julglädje tillsammans med oss

Julen är en tid för traditioner. Vi bakar pepparkakor, dricker julmust, spelar julmusik och klär granen. Men julglädje är inte självklart för alla. Därför är vår jultradition, Ensam julgran söker klappar, extra viktig. Alla är välkomna att tillsammans med oss göra julen mer speciell för fler barn och vuxna. Lämna en julklapp på något av våra hotell i början av december, för att sprida mer julglädje!

Så här deltar du

1. Köp eller skänk en julklapp – det är viktigt att den är i fint skick. Det får gärna vara en upplevelse. Ett presentkort på bio är exempelvis väldigt uppskattat och passar många olika åldrar.

Du kan också donera ett julkort för 50 kr att hänga upp i julgranen på flera av våra hotell, som oavkortat går till hotellets utvalda samarbetsorganisation. 

2. Det är viktigt att paketet inte är inslaget när du lämnar in det till hotellet, inslagna paket tas inte emot av säkerhetsskäl.

3. Kom in till det hotell som ligger närmast. Julklappen ska inte läggas under granen, utan lämnas in till receptionspersonalen.

Exakta datum då du kan lämna in julklappar skiljer sig från hotell till hotell. Men för att vara säker på att hotellet nära dig är redo för just din klapp, kan du dyka upp någon gång mellan 1 och 15 december 2023.

Vad händer sen med klapparna?

Alla gåvor som samlas in skänks till en stödorganisation i närområdet som hotellet har valt ut. Därefter går julklapparna till någon behövande. Ett axplock av de organisationer som får klappar i år är: kvinnohus och kvinnojourer i flertal städer, Frälsningsarmén, Svenska Kyrkan och Röda Korset.

Sedan 2012 har fler än 500 000 gåvor samlats in

Varje december kokar det av aktivitet och givarglädje i hela Norden, vilket gör att hundratusentals har fått en bättre jul.

Stort tack till alla er som har bidragit och till er som vill bidra detta år

Dela ditt engagemang, hjälp oss att samla in ännu fler julklappar!

Hjälp oss att samla in julklappar för en god sak genom att dela ditt engagemang med vänner, nära och kära! Tagga gärna #ensamjulgran #strawberryuniverse #wecare i sociala medier.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.