Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Middagspaket från 1990 kr för två!

Nu kan du boka en härlig hotellupplevelse i Norden med trerätters middag, övernattning och frukost – allt till ett riktigt bra paketpris.

3-rätters middag, övernattning och frukost

En komplett hotellupplevelse är ett perfekt sätt att välkomna våren tillsammans med en vän, en familjemedlem eller någon du håller kär – eller varför inte lite lyxig egentid för dig själv?

Inled kvällen med en trerätters middag, för att sedan landa i en lagom mjuk hotellsäng för en god natts sömn. Morgonen därpå startar du dagen på bästa sätt med en frukost full av valmöjligheter, för vad är väl en hotellvistelse utan den? Passa på att boka det ultimata middagspaketet för en eller två personer, från 995 kr per person/natt i dubbelrum (totalt 1990 kr) och från 1390 kr för en person/natt i enkelrum.

Låter middag, övernattning och frukost i japansk anda som något i din smak? Se då till att boka middagspaketet på Yasuragi här.

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, på vistelser fram till den 28 april 2024. Boka senast 25 april!

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, där den 28 april 2024 är sista möjliga utcheckningsdatum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen. Avbokningsvillkor, samt vad som ingår i middagspaketen, kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.