Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige
  • Vi har ett flertal hotell i centrala Malmö, i alla prisklasser. Sök och boka här!

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel® Malmö Live 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Malmö Live

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Now I have a Christmas show! Ho-ho-ho!

Efter de senaste årens succéshower fortsätter Clarion Hotel® Malmö Live triumferande med filmtema. Detta året bjuder vi på DIE HARD - The Christmas show.

Vi landar i jultid och kvällen ska bli traditionsenligt lugn, alla vara enade och firandet nå nya höjder. Julmusiken strömmar ut ur högtalarna, tomtar och girlanger fyller rummen och dansar ikapp till sorlet. Plötsligt går en strimma av spänning genom rummet och kvällen får en helt annan vändning. Det som började så lugnt och harmoniskt blev tvärt en kväll fylld av dramatik och oförutsedda händelser.

En afton fylld med action, humor och musik, tillsammans med den numera legendariska duon Cornelius Löfmark och Elton Bolton. Med sin komik och unika förmåga att fånga publiken guidar Cornelius genom kvällen och gästerna får känslan av att de är med och upplever filmen i en ny upplaga. Fartfyllda Elton Bolton fulländar upplevelsen med hitsen som var de mest spelade under slutet av 80 talet och som andas action, fart och självklart en glimt av jul.

Bakom den gastronomiska resan i showen står Joakim Schaffer, Executive chef på Clarion Hotel Malmö Live. Med smaksäkra impulser från olika delar av världen, bjuder han in till en exceptionell kulinarisk åktur som får smaklökarna euforiska och gör den sprakande showen komplett. Med de tydliga internationella stilarna finns en given touch av jul och spänningen i luften känns tydligt på varje tallrik som serveras.

Clarion Hotel® Malmö Live bjuder in till en fulländad show där ingen går säker, men en sak vet vi, detta blir en kväll att minnas!

Welcome to the party, pal!

Pris

1433 SEK exklusive moms (1635 SEK inklusive moms).

Priset inkluderar fördrink, gastronomisk upplevelse, garderob, två enheter öl/vin samt underhållning i världsklass.

Showdatum

29 November
5 December 
6 December (fullbokat)
12 December
13 December

Boka

Säkra er plats via
xmas.cl.live@strawberry.se

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.