Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Backpacker-passet 2024

Har du köpt ett Backpacker-pass för sommaren 2024 bokar du dina nätter på denna sida. Upptäck den nordiska sommaren på egen hand och bo när du vill mellan 20 juni och 18 augusti – se bara till att boka dina vistelser senast den 15 augusti.

Boka dina hotellvistelser med ditt Backpacker-pass här

Är du redo för en äventyrsfylld sommar med enbart resväskan som sällskap och har köpt vårt singelpass, Backpacker-passet? Perfekt! På den här sidan bokar du nämligen dina fem nätter som du redan har betalat för när du köpte ditt pass – välj bland 39 hotell i fyra olika länder och skapa nya sommarminnen!

Så här fungerar det:

1. För att kunna boka dina hotellnätter här måste du ha köpt Backpacker-passet. Det gör du via denna länk.

2. Därefter bokar du dina hotellnätter på denna sida. Kom ihåg att passet är personligt och bokningen måste stå i ägarens namn.

3. Vid incheckning visar du upp ditt digitala Backpacker-pass och uppger passets unika kod.

Klicka här för svar på vanliga frågor och fullständiga villkor.

Klicka här för att se alla hotell du kan välja mellan.

Vad inkluderar Backpacker-passet?

Backpacker-passet gäller för endast 1 person i ett enkelrum. Skulle du vilja lägga till en extra person så tillkommer en kostnad på minst 495 kr, oavsett om det är en vuxen eller ett barn. Detta är inget som kan garanteras utan det måste avtalas med det aktuella hotellet på förhand. Kontakta hotellet för att se om det är möjligt.

Medlemskap

Du är lite extra smart om du är inloggad på din profil när du bokar, för då får du en tydlig överblick över dina bokningar på Min Sida – och tjänar bonuspoäng. Är du inte medlem? Det blir du snabbt här!

Villkor

Erbjudandet är personligt. Du måste köpa passet, boka rummet och checka in under samma namn. Bokningar gäller för 1 person. Legitimation ska kunna uppvisas vid incheckningen. Senaste möjliga utcheckningsdatum är 18 augusti 2024. Du kan avboka din vistelse fram till kl 16:00 på ankomstdagen. Avbokning sker på hemsidan. Om du bokar en natt på denna sida utan att ha ett giltigt Backpacker-pass när du checkar in måste du betala ordinarie pris för rummet. För att kunna använda ditt Backpacker-pass vid incheck, måste du ha bokat ditt boende på denna sida. Frukost ingår på alla hotell, förutom på Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central. Vi kan inte garantera att alla hotell är öppna eller har tillgänglighet under hela boendeperioden. Du tjänar en kvalificerad natt per övernattning, och du får 1 bonuspoäng per krona (SEK/NOK) och 10 bonuspoäng per euro. Övriga medlemsförmåner är inte inkluderade.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.