Vill du tjäna mer bonuspoäng? Det finns flera sätt att samla poäng, bland annat via våra samarbetspartners tjänster och erbjudanden. Här ger får du smarta tips på hur du snabbt kan börja samla poäng som du sedan kan använda till allt från lyxiga weekendresor till nya resväskor.

Royal Caribbean snorkeling

Hur tjänar jag poäng?


Först och främst får du poäng när du bor på våra hotell. Dessa poäng är baserade på rumspriset och du får ett bonuspoäng per krona eller 10 poäng per euro. Samma gäller när du äter på våra hotellrestauranger i Norge och Danmark.


Ett smart sätt att samla poäng på är genom att vända dig till våra samarbetspartners. Dessa partners har satt ihop exklusiva erbjudanden och speciella förmåner för just dig som är medlem i Strawberry. Du kan tjäna massvis med bonuspoäng genom att dra nytta av dessa erbjudanden, ibland kan du även spara en rejäl slant.


Semester och resor


Om du planerar en resa, oavsett om det är nöje eller affärer, börja med att kolla upp våra olika partners inom just semester och resor. Vi har bland annat ingått ett samarbete med RCCL, Royal Caribbean Cruises Ltd. Om du bokar en kryssning kan du få hela 15 000 poäng, oavsett vad du har för medlemsnivå. Royal Carribean erbjuder lyxiga kryssningar till över 270 destinationer runt om i världen.


suite-balcony-royal-caribbean-nordic-choice-club
Lockar en lyxig och solig kryssning?


Vill du hellre åka skidor och ta del av de alperna kan du vända dig till STS Alpresor. De har specialiserat sig på just skidresor till några av de vackraste skidorterna i Alperna.
sts-alpereiser-val-gardena-skiing-nordic-choice-club


Vi ger dig även möjlighet att få poäng när du bokar ditt flyg. Vi samarbetar nämligen med Finnair, ett internationellt premiumflygbolag. Detta flygbolag har en egen medlemsklubb, Finnair Plus, som ger dig poäng när du bokar flygresor. Om du är medlem i Finnair Plus kan du omvandla dina Finnair Plus-poäng till Strawberry-poäng. Dessutom kan Finnair Plus-medlemmar tjäna extra Finnair Plus-poäng genom att bo på våra hotell.


När du väl har landat på din destination har du möjlighet att tjäna poäng samtidigt som du utforskar området. Vi samarbetar med Hertz, ett internationellt hyrbilsföretag. Du får inte bara bonuspoäng när du visar att du är medlem hos Strawberry, du kan även få ett bättre pris på din hyrbilsbokning.


Vardagspoäng


Du har alla möjligheter att samla bonuspoäng även under vardagen. Vi har samarbeten med både Merida, Coop och Mastercard som passar utmärkt för detta. Om du är Coop-medlem kan du omvandla dina Coop-poäng till Strawberry-poäng, plus att du även kan få rabatt på hotellrum under helgerna. Använder du vårt kreditkort, Strawberry Mastercard, kan du få poäng för alla köp du gör med kortet. Dessutom får du 10 000 bonuspoäng vid ditt första köp, om det görs inom 30 dagar efter mottagande av kort. Redan då har du samlat ihop tillräckligt med poäng för en gratisnatt!
Som du märker finns det flera sätt att snabbt skaffa många bonuspoäng. Använd dig av våra partners tjänster och erbjudanden för att snabbt komma upp i höga bonusbelopp.