Medlemskap
Ta kontroll över dina hotellbokningar med vår app. Den finns för både iOS och Android.

Ladda ner vår app och gör hotellvistelsen bättre

Skaffa appen här:

Ladda ner appen

Få hotellupplevelsen du vill ha med vår app. Boka hotell, få full kontroll över dina bokningar och friheten att betala och checka in när du vill.

Boka hotell

Boka hotellrum i appen och gör vistelsen enklare och bekvämare. Appen finns för både iOS- och Android-telefoner, på de flesta nordiska språk!

Översikt över bokningar och bonuspoäng

Var säker på att du har full översikt och kontroll över bokningen, vart du än går. Får du förhinder och behöver avboka? Det gör du enkelt i appen.

Smidig in- och utcheckning

Har du bråttom eller är det bara tråkigt att stå i kö? Checka in och betala i appen så kan du gå direkt till rummet. Dörren kan du öppna med mobilnyckeln.

Mobile key for the app _original

Skippa kön och gå direkt till rummet

Nu behöver du aldrig hålla reda på ett nyckelkort igen. Vid incheckning kan du aktivera en mobilnyckel i appen. Den öppnar dörrar och hissar åt dig så länge du bor på hotellet!

Add on options in the app_original

Gör vistelsen till din egen med tillval

Vill du checka in tidigare eller stanna längre i sängen? Kommer du att anlända sent till hotellet och vara hungrig? Vill du överraska ditt barn med en liten present? Med våra tillval blir vistelsen mer personlig.

Restaurant voucher app_original

Restaurangkupongen nära till hands

När du som är medlem bor på ett Quality Hotel™, Clarion Hotel® eller något av våra fristående hotell så får du en restaurangkupong digitalt i appen. Lätt att ha koll på, lätt att använda.

My page in the app_original

Full kontroll över dina bonuspoäng

Hantera ditt medlemskap, se poängtransaktioner, håll koll på dina förmåner, använd poäng och mer.

App choose room

Välj ditt favoritrum

Gillar du att bo högt upp eller nära marken? Kanske nära hissen? Med utsikt mot gatan eller innergården? Välj ditt favoritrum, om du har ett! (Tillgängligt på utvalda hotell).