Vi kan ordna prisvärda avtal eller företagsrabatter som passar din verksamhet och dina resemönster. Oavsett om du har ett enmansföretag eller är del i en multinationell organisation.

Coffee shop break_16_9


Om ditt företag förväntas ha minst 50 hotellnätter om året, kan du räkna med att få ett bra pris hos oss. Vi anpassar avtalen efter era behov - skicka era företagsupplysningar så kontaktar vi dig med ett icke-förpliktande förslag.


Rabatterade hotellpriser vart ni än reser i Norden


Ansök om företagsavtal genom att fylla i vårt formulär med information om ditt företags förväntade resebehov. Sedan kontaktar vi dig med förslag på ett skräddarsytt avtal som passar dig, din organisation och dina medarbetare.


Intresseformulär


Färre än 50 hotellnätter - inga problem


Du kanske inte reser så mycket i tjänsten? Om du förväntar dig färre än 50 hotellnätter per år så har vi ett alternativ för dig. Köp vårt hotellpass, 10 Times Business. Det passar för den som har mindre resebehov, som föredrar att göra en engångsbetalning eller vill slippa krångliga reseräkningar. Samtidigt får du förutsägbarheten i ett fast pris per övernattning. Hotellpasset är laddat med 10 hotellnätter och kan delas av flera anställda eftersom det inte är personligt.


Läs mer om 10 Times Business och köp här
Smidig hotellbokning med personliga medlemskonton


För att boka hotellrum med företagsavtal behöver dina medarbetare bli medlemmar i Strawberry. Medlemskapet är personligt och det är enkelt att bli medlem på egen hand. Det är självklart gratis, och man får en rad medlemsförmåner som kan användas vid övernattningar eller om man passerar i förbifarten. Övernattningar kan bokas på hemsidan eller i vår app. Där är det också lätt att ha översikt över bokade hotellnätter och avboka vistelser. Läs mer och ladda ner appen här.


Bli medlem.
4 fördelar med företagsavtal hos Strawberry:


1. Du hittar oss nästan överallt: Med fler än 200 hotell i storstäder och tätorter på fler än 100 destinationer i Norden har vi nästan alltid ett boende som passar dig och dina anställda, vart än uppdragen för dem.


2. Bra priser: Med företagsavtal får du och dina kollegor rabatt på alla övernattningar hos oss.


3. Enkelt att använda: Företagsavtalet kopplas lätt till medarbetarnas medlemskonton. De kan själva boka hotellnätter online till rabatterade priser.


4. Samhälls- och miljöfokus: Vi strävar ständigt efter att reducera vårt klimatavtryck. Vi vill vara ett föredöme för hur man kan driva hotell på ett hållbart sätt, och det gör vi genom hållbarhetskonceptet WeCare. Men lita inte bara på våra ord - se Sustainable Brand Index™, som år efter år placerar Strawberry på topplistan över mest hållbara hotellkedjor i Sverige och Norge. Läs om WeCare och hur vi banar väg för en hållbar framtid för hotellbranschen.


Deluxe double room Quality Hotel Ramsalt_16_9


Har du frågor? Vi har svaren!


Hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring företagsavtal eller företagsrabatter. Skicka ett mejl till contract@strawberry.se - vi hörs!