1 mars 2019 öppnades dörrarna till Clarion Hotel The Hub, Norges och Oslos mest innehållsrika hotell. 810 läckra och moderna hotellrum, ett flertal restauranger, barer, lobby och stora konferensmöjligheter är bara en del av vad hotellet erbjuder. För att ge gästerna en magisk hotellupplevelse behöver Clarion Hotel The Hub självklart massvis av servicehjältar i teamet. Därför bjöd de in till en Talangjakt i Oslo den 16 september 2018. Läs mer om hur en talangjakt går till här!

Renderad arkitektskiss av Clarion Hotel The Hub på Jernbanetorget i Oslo
Renderad arkitektskiss av Clarion Hotel The Hub på Jernbanetorget i Oslo

Varför arrangerar vi Talangjakt?

Vi tror på att fantastisk service inte alltid behöver handla om ett imponerande CV eller många års av erfarenhet, utan snarare om personlighet och kreativitet i hur de möter våra gäster. Före öppningen av Clarion Hotel The Hub arrangerade vi därför en Talangjakt där människor från när och fjärran, med eller utan erfaring, fick möjlighet att komma på en audition hos oss och för att visa vad de går för.

Hur går Talangjakten till?

Du får två minuter på dig att hålla en presentation eller audition. Varför är just DU den rätta personen för jobbet? Du behöver inte sjunga eller uppträda, men kort berätta for oss vem du är, vad du har gjort tidigare i livet och visa upp din personlighet. Eller, varför inte visa din talang du har?

Totalt pågår en Talangjakten i ungeför tre timmar. Ett tips är att komma i god tid! När du kommer, registrerar du dig och får en nummerlapp. Du får ingen exakt tid när din audition kommer äga rum, när det är din tur att besöka juryn kommer ditt nummer ropas ut. För att juryn ska kunna träffa så många kandidater som möjligt, ber vi dig att hålla dig inom tidsramen på två minuter.

Vem kan komma på audition?

Alla! Oavsett kön, läggning eller bakgrund. Du behöver inga tidigare erfarenheter från branschen.

Hur gör jag för att registrera mig?

Du registrerar dig genom att söka en tjänst här. Under rekryteringsprocessen får du möjlighet att anmäla intresse för flera tjänster om du är intresserad av flera olika roller. Efter registrering får du mer information per e-post.

Hur kan jag förbereda mig inför audition?

Registrera dig på talentjakt.strawberry.no för en specifik tjänst eller generellt till Talangjakten. Du behöver bara söka en tjänst, även om du är intresserad av flera. Du kommer sedan få en bekräftelse via e-post.

Till audition bör du ta med:
  • Ditt CV utskrivet.
  • En bild av dig själv.
  • Förbered en 2 minuter lång presentation om varför just du ska bli en del av Clarion Hotel.

Vad händer efter min audition?

En till två veckor efter att Talangjakten är avslutad får du veta per e-post om du har gått vidare i rekryteringsprocessen.

Här sover gäster gott på Clarion Hotel The Hub.

*Den stora bankettsalen på Clarion Hotel The Hub håller för både stora konferenser och riktigt stora fester. *


Relaterade artiklar

Läs mer om Quality Hotel The Hub

Vill du söka jobb hos oss? Kolla in alla våra lediga tjänster här.

#WeAreClarion – Läs mer om medarbetarna på Clarion Hotel här!