Condé Nast Traveler – världens största resemagasin – har korat de bästa hotellen och vårt Amerikalinjen blev utsett till Nordeuropas bästa hotell. Inte nog med det, ytterligare tre av våra hotell utmärker sig på listan. Se vilka!

hotelroom-amerikalinjen-bed-details
Varför inte unna dig en natt, eller två, här?

Varje år gör det prestigefyllda resemagasinet Condé Nast Traveler en hotellundersökning för att bestämma ”det bästa bland det bästa inom resor". Över 600 000 personer globalt har röstat fram sina hotellfavoriter och på toppen av listan finns Amerikalinjen! Inte nog med det – ytterligare tre av våra hotell inom Nordic Hotels & Resorts återfinns på årets vinnarlista.


Nordeuropas favorithotell


Amerikalinjen är inte bara Nordeuropas bästa hotell, det har även utsetts till det fjärde bästa hotellet i hela Europa! En verklig bragd tycker vi, med tanke på att det läckra boutique-hotellet bara har varit öppet sedan i mars i år.


amerikalinjen-room-bathroom


Amerikalinjen har samlat det bästa av det gamla och det nya i Oslo. I den historiska byggnaden från 1919 inryms 122 eleganta hotellrum och sviter, Atlas Brasserie & Café, åretruntträdgården Haven, den New York-inspirerade jazzklubben Gustav samt cocktailbaren Pier 42 och många moderna bekvämligheter.


Amerikalinjen: Atlas Brasserie & Cafe and HavenHotellgäst eller inte, du är hjärtligt välkommen till Atlas Brasserie & Café där det serveras frukost, lunch och middag i vackra omgivningar – och på helgerna serveras brunch till härliga jazztoner.


Amerikalinjen: hotel room and living room side by side


Upplev Amerikalinjen även du! Boka rum till bästa pris på strawberry.se, här!
Upptäck våra andra hotell som finns med på listan över Nordeuropas bästa:


At Six


Stockholm, Sverige.
Utsett till #8 i Nordeuropa och #2 i Sverige.


At Six är en urban pärla mitt i Stockholms nya mittpunkt. På de 343 rummen njuter man av exklusiva detaljer och genomgående komfort. Upplevelsen blir ännu bättre med den fantastiska utsikten över Brunkebergstorg. Hotellet genomsyras av samtidskonst och modern svensk design. Vill du ha en hotellupplevelse som är något utöver det vanliga? Upplev äkta lyx genom att boka en natt i The Masterpiece Suite!


Hotel-At-six-room-lobby-collageAt Six genomsyras av samtidskonst och modern svensk design.


Hotel-At-six-deluxe-roomNjut av en fantastisk utsikt över Stockholm från ditt rum på At Six.


Läs mer och boka din vistelse på At Six.


THE THIEF


Oslo, Norge.
Utsett till #15 i Nordeuropa och omnämnts på listan fem år i rad.


THE THIEF lovar att bemöta rockstjärnor som gäster och gäster som rockstjärnor, och det är kanske en anledning till att hotellet har blivit stamgäst på Conde Nasts vinnarlista. Service i världsklass, foodbar, spa och Oslos bästa takterrass. Om du inte bott på THE THIEF och inte upplevt hotellet så är det på tiden.


facade-the-thiefTHE THIEF har 114 rum och sviter som ligger i omedelbar närhet till Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.


the-thief-chambre-separee-fru-kVarför inte boka bord på Chambre Separée i restaurangen på THE THIEF?


Boka din hotellvistelse på THE THIEF här.
Planerar du att besöka Oslo, Stockholm eller Köpenhamn den närmsta tiden? Upplev varför gäster har röstat fram dessa pärlor bland Nordeuropas bästa hotell och boka direkt på vår webbsida.