Det miljö- och plånboksvänliga hotellet Comfort Hotel® Copenhagen Airport öppnade sina dörrar i maj 2021. Plånboksvänligt, undrar du? Genom att satsa på digitala lösningar som self service station där du själv kan checka in och ut, och att bara erbjuda det som gästen faktiskt behöver kan vi ge dig hotellrum för ett plånboksvänligt pris.

Comfort Hotel Copenhagen Airports exteriör
Välkommen till nya Comfort Hotel Copenhagen Airport!

Med Comfort Hotel® Copenhagen Airport vid Köpenhamns flygplats utmanar vi de andra hotellen som främst riktar in sig på business- och förstaklasspassagerare, trots att ca 80% av alla passagerare reser i ekonomiklassen. Vi hoppas dessutom på att vi kommer att ändra din bild av både flygplats- och budgethotell - att inget utav det är tråkigt.


Hotellets bekvämligheter - barception, gym, mötesrum med mera


Hotellet och rummen är inredda i en urban, modern stil och tillgodoser alla dina behov. Här finns ett gym som är öppet 24/7, strykrum på varje våning samt en laundromat. Hotellet har även self-service check-in där gästerna själva kan checka in och ut, frukostbuffé, mötesrum och Barception. Barception är vår innovativa lösning där reception och bar möts i ett. Här kan du få hjälp och svar på alla dina frågor eller köpa något lättare att äta.


Lobbyn hos Comfort Hotel Copenhagen AirportJobba, häng eller passa på att äta något lätt i vår lounge.


Starta eller avsluta resan på vår Rooftop Bar


På vår härliga Rooftop Bar på våning 10 kan du njuta av tapas och flatbread pizza. Här kan du och dina vänner spana på flygplan som lyfter och landar på flygplatsen eller bara koppla av med en riktigt god öl i handen.


Hotellrum hos Comfort Hotel Copenhagen AirportI de härliga hotellrummen med urban inredning kommer du att sova riktigt gott.


Granne med Köpenhamns flygplats


På en 2 minuters promenad tar du dig till flygplatsens alla terminaler. Gångvägen har tak så du behöver inte oroa dig över kläder om det är dåligt väder. Tänk istället på vad du vill ha på dig under din flygresa och när du kommit fram.


Comfort Hotel Copenhagen Airport är även ett perfekt boende för dig som är i Köpenhamn på en weekendresa. Det tar endast 12 minuter med metron in till centrala Köpenhamn.


Välkommen till Comfort Hotel Copenhagen Airport, det miljö- och plånboksvänliga hotellet.
Läs mer


Här kan du läsa mer om alla våra flygplatshotell.


Nyfiken på Comfort Hotel? Läs mer om kedjan här.


Lär mer om Strawberry arbete inom hållbarhet.

Comfort Hotel Copenhagen Airports exteriör

Fakta: Comfort Hotel Copenhagen Airport

  • Öppnar: Mai 2021
  • Antal hotellrum: 605 rum
  • Barception: Ja
  • Direkt tillgång till terminalerna: Ja
  • Self-service check-in: Ja
  • Mötesrum: Ja
  • Gym: Ja, öppet 24/7
  • Tvätt: Ja, öppet 24/7
  • Parkering: Ja
  • Djurvänligt: Ja