Prisvärda hotellrum, urban design och centrala lägen mitt i stan, det är konceptet när Comfort Hotel® får bestämma och det har visat sig vara ett vinnande sådant i Umeå. Sommaren 2018 slår vi upp dörrarna till ytterligare ett Comfort Hotel med centralt läge i Umeå!

150 rum och 3 konferenslokaler

Under sommaren 2018 beräknas öppningen av ett nytt Comfort Hotel® med 150 rum och 3 konferenslokaler vid Renmarkstorget i Umeå. Hotellet byggs och drivs av Hilding Hotel Group genom ett franchiseavtal med Strawberry kedja Comfort Hotel och kommer ha ett lika centralt läge som Comfort Hotel Winn på **Storgatan. **Det nya hotellet kommer få sociala ytor, frukostrestaurang och bar samt gym och bastu.

Petter A. Stordalen: – Umeå har varit en solskenshistoria

– Det är varje hotellägares dröm att träffa mitt i prick vad det gäller behovet på marknaden och gästernas önskningar. Umeå har varit en solskenshistoria från dag ett och därför är jag otroligt glad över att vi nu tillsammans med Hilding Holmqvist och hans Hilding Hotel Group kan dubbla kapaciteten i stan, säger Strawberry grundare Petter A. Stordalen.

”Comfort Hotel blir en stabil och mycket bra partner”

– Jag är oerhört glad över att vårt nya fina hotell vid Renmarkstorget i Umeå blir ett Comfort. Det är en stabil och mycket bra partner för oss. När vi kombinerar vår lokala kännedom om marknaden med deras nordiska muskler kan vi erbjuda ett hotell som gästerna kommer att gilla, säger Hilding Holmqvist, ägare av Hilding Hotel Group.

”Umeå och Comfort är en perfect match”

– Umeå och Comfort har funnit varandra. Vi är en perfect match vilket beror på att vi kan erbjuda bra boende till en liten kostnad mitt i centrum. Det känns därför väldigt kul att vi kan utvidga verksamheten i Umeå, säger Anna Spjuth, senior vice president Comfort Hotel i Norden och Baltikum.


Fakta om det nya hotellet i Umeå

Hotellets namn: Comfort Hotel Umeå City

Antal rum: 150 st, varav 28 st 4-bäddsrum.

Konferenslokaler: 3 lokaler med en kapacitet på strax över 200 personer.

Bastu och gym med utsikt över älven.

Frukostrestaurang och bar.

Arkitekt: Arkitekthuset Monarken

Öppning: Sommaren 2018

Adress: Storgatan 47, Umeå