Runt 80% av alla sittplatser på flygplan är i ekonomiklassen. Ändå riktar sig en majoritet av alla flygplatshotell till business- och första klasspassagerare. Comfort Hotel® utmanar det genom att bygga hotell vid Arlanda för den faktiska resenären - ett hotell med allt du behöver till rimliga priser.

utsikt över comfort hotel arlanda airport
Våren 2020 kan du checka in på nya, fräscha Comfort Hotel Arlanda Airport.

Koppla av i Rooftopbaren innan avfärd

Med en personlighet som easygoing, självsäker och livlig kommer nya Comfort Hotel® Arlanda Airport att öppna den första februari 2020 vid Arlanda, strax utanför Stockholm. Här kommer du att välkomnas av personalen i Barception - en bar och reception i ett. Ett ställe som ger dig svar på alla dina frågor och samtidigt en plats där du kan koppla av och ta en öl eller något lätt att äta. Tar du hissen upp till den 13:e våningen hittar du hotellets Rooftopbar med en spektakulär utsikt. Njut av en god drink medan du och dina vänner spanar på flygplan som lyfter och landar vid Arlanda.

sovrum med fönster på comfort hotel arlanda airportHärliga sovrum i urbansk stil.

Konferensrum och bekvämligheter

Förutom bekvämligheter som frukostbuffé och hotellrum i urban stil i så finns tvätt, self check in/out och gym 24/7. På varje våning hittar du även ett strykrum ifall att du inte hann stryka inför resan eller är på väg till ett viktigt möte. Apropå viktiga möten - på hotellet finns även möjlighet till konferensrum. Om det så är för någon timme, en hel dag eller flera dagar.

Direkt tillgång till terminalerna

På Comfort Hotel Arlanda Airport bor du med bästa läget. Hotellet är beläget så att du genom en underjordisk tunnel har direkt tillgång till terminalerna 4 och 5. Inom några få fotsteg når du även Arlanda Express som tar dig till centrala Stockholm på 18 minuter.

Comfort Hotel Arlanda Airport kommer att ge dig allt vad du behöver och hoppar över det onödiga. Ett hotell för den faktiska resenären.

utsikt över comfort hotel arlanda airport

Fakta: Comfort Hotel Arlanda Airport

  • Öppnar: Våren 2020
  • Antal hotellrum: 503 rum, varav 10 XXL rum
  • Restaurang och rooftopbar: Ja
  • Direkt tillgång till terminalerna: Ja
  • Self check in/out: Ja
  • Konferens: Ja
  • Gym: Ja, öppet 24/7
  • Tvätt: Ja, öppet 24/7
  • Antal våningar: 13