Till hösten kommer Clarion Hotel® The Hub på en tv nära dig. Häng med bakom kulisserna till Norges största hotell i tv-serien Hotelleventyret som visas på TVNorge (Discovery/Dplay) i höst.

Employees at Clarion Hotel The Hub
Hotelleventyret heter tv-serien som kommer att ta med dig bakom kulisserna av slutförandet och öppningen av Clarion Hotel The Hub.

Kamerateamet har följt hotellets anställda i mer än 7 månader. De anställdas personligheter skildras tydligt och vi får följa deras utveckling i både små och stora utmaningar på det nyöppnade hotellet. Resultatet blev tv-serien Hotelleventyret.I denna serie får vi följa med när närmare 250 nyanställda ska ta emot 1600 gäster och ingen av de involverade, inte ens chefen själv, har erfarenhet av att driva ett så stort och ambistiöst projekt, säger Eivind Landsverk, nordisk programdirektör på Discovery Networks.Förutom de anställda får vi även en inblick i Petter A. Stordalens liv när han leder stora konferenser, öppnar nya hotell eller har samtal med sina anställda.


Clarion Hotel The Hub: lobbyInför öppningen arrangerade hotellet Talangjakten - en gigantisk audition till flera av tjänsterna som skulle bemannas. Mer än 1000 personer deltog.


Oslos nya mötesplats


Mitt i hjärtat av Oslo hittar du Clarion Hotel The Hub, Norges största hotell och Oslos nya mötesplats. Det splitternya hotellet som öppnade i mars 2019 har 810 hotellrum och sviter samt ett träningsparadis med relaxområde och inomhuspool. Här finns även restaurangupplevelserna Norda, Hub Bar och cocktailbaren Calmeyers Hage. Hotellet har också en stor takåker på taket, där de odlar råvaror som sedan serveras till gästerna på hotellets restauranger.


Clarion Hotel The Hub: Hotel room with twin bedsFlera av hotellrummen har fantastisk utsikt över staden.


Se den spektakulära öppningen av hotellet i videon här nedan:


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/WanNyRWn9SI
Du kan ju alltid spana in hotellet innan du ser det på tv i höst. Boka din vistelse på Clarion Hotel The Hub här!