Kalendern är proppfull, och du har varken tid eller energi att resa långt för en semester. Varför inte vara turist i din egen stad, eller i grannstaden, och unna dig en hotellnatt som inkluderar en 3-rätters middag och frukost till ett riktigt bra pris? Då finns det inget som hindrar dig från att enkelt ta dig till jobbet dagen efter – men en lugn och härlig morgon kanske lockar desto mer?

Hotel dinner
Clarion Hotel® Post erbjuder en god och smakrik middag

Boka nu

3-rätters middag, övernattning och frukost

Att vara turist i sin egen hemstad kan lätt underskattas. Många gånger är man inställd på att resa långt på sin semester och glömmer helt enkelt bort allt det härliga som det egna landet erbjuder, eller till och med den egna hemstaden. Som Oslobo har du kanske blivit förvånad över hur liten Sinnataggen är i Vigelandsparken, men har du låtit dig förundras över de optiska illusionerna på Paradox Museum? Eller smakat drinkarna på den prisbelönta cocktailbaren Pier 42? Bor du i Stockholm har du kanske strosat runt på gatorna i Gamla Stan, men har du varit på spök- och historierunda? Och har du verkligen upptäckt alla matställen i mysiga Nyhavn i Köpenhamn?


Take Five - Copenhagen _16_9Mysiga Nyhavn i Köpenhamn är alltid värt ett besök.


Koppla av, skåla, ät


Det finns gömda pärlor i varje stad, och det är bara ett knapptryck mellan dig och en härlig, välförtjänt upplevelse. Ta med dig vännerna på en barrunda i Oslo (Thief Bar och Calmeyers Hage rekommenderas!) efter en dag med shopping i stadsdelen Grünerløkka. Avsluta dagen med avkoppling på hotell, något gott i glaset och en 3-rätters middag.


Thief Bar - _16_9En drink på Thief Bar bör vara ett av stoppen på barrundan i Oslo.


Skåla in småtimmarna innan du omfamnas av den härliga hotellmadrassen, och den alldeles lagom mjuka huvudkudden som slår den du har hemma med hästlängder. Vakna utvilad (eller trött, beroende på kvällen innan...) och njut av en fantastisk hotellfrukost (let’s face it, det finns inget bättre än hotellfrukost!).


Välj bland ett hav av städer


Känner du dig en smula frestad? Glöm torra fiskkakor, sönderkokt potatis och smaklösa grönsaker. Luta dig istället tillbaka och låt hotellet ordna middag för en gångs skull. Och du? Glöm inte att vi har hotell i mååånga städer. Du kan till exempel ta barrundan, shoppingen, den mysiga middagen, eller vad du än önskar göra, i Göteborg, Bergen, Helsingfors, Stavanger…you name it.


Clarion Hotel Helsinki utsikt_16_9Ta del av allt det härliga som Helsingfors erbjuder, eller bara luta dig tillbaka och njut av utsikten från Clarion Hotel® Helsinki.


Vi laddar dina batterier


Det är också helt okej att checka in direkt på hotellet, utan att göra någon fartfylld aktivitet innan. Kanske är det längesedan du och din partner gjorde något roligt tillsammans – barn, renovering, eller grönsaksodlingen i växthuset kanske har tagit upp all er tid? Ni behöver helt enkelt tid för er själva, tillsammans. Vad är då bättre än att spendera 24 timmar på hotell med en 3-rätters middag, övernattning och frukost? Det finns något som kallas att ladda batterierna – hos oss kan du göra precis det. Ett spahotell kanske är nyckeln för dig, om du är typen som tänker "Maximal avkoppling? Jaaa tack!".


Standard room - Clarion Hotel Sea U_16_9Kan det kanske fresta med en vistelse på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg?


Clarion Hotel The Hub (pool) - spa & relax (Hero)_16_9Maximal avkoppling på Clarion Hotel® The Hub med middag och frukost? Ja tack!


Hitta en lucka i kalendern och boka nu!


Du kan såklart även ta med dig hela familjen. Ofta finns det större chans för familjen att hamna i ett "zen-mode" på ett hotell än hemma – kanske inser du att familjen inte är så ansträngande trots allt? Ta fram kalendern, almanackan, anteckningsblocket eller mobilkalendern och hitta ett passande datum för lite välförtjänt avkoppling. Det går alltid att hitta en liten lucka i kalendern någonstans, eller hur?


Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Ibland är det skönt att bara luta sig tillbaka och slippa laga maten själv, som till exempel här på Clarion Hotel® Amaranten.

Boka nu

3-rätters middag, övernattning och frukost