Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårinspirerad middag, hotell och frukost

Äntligen har våren och ljusare tider anlänt! Fira detta genom att boka en härlig hotellweekend på något av våra många hotell i Norden, och njut av en trerätters middag, övernattning och frukost.

Middagspaket med hotellövernattning – från 1990 kr för två!

Våren är här med fåglarnas kvitter och ljusare tider. Fånga ögonblicket med din partner, en vän eller en familjemedlem genom en magisk middag och hotellövernattning till ett riktigt bra paketpris.

Se till att ha något att se fram emot under våren – vad passar bättre än en lyxig hotellvistelse inkluderat en trerättersmiddag inspirerad av vårens smaker och nordiska vårprimörer? Gör våren ännu bättre och boka detta fulländade paket, från 995 kr per person/natt i dubbelrum (totalt 1990 kr) och från 1390 kr för en person/natt i enkelrum.

Erbjudandet gäller alla helger, från torsdag till söndag, på vistelser fram till den 23 juni. Boka senast den 20 juni!

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera nätter. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, där den 23 juni 2024 är sista möjliga utcheckningsdatum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.