Att resa jorden runt är både omfattande och dyrt - och är i många fall något man vill göra men aldrig gör. Res istället Norden runt och bo på fem olika hotell till ett riktigt bra pris!

Woman dancing in snow
Med Take Five-hotellpasset får du fem nätter som du kan använda när du behöver en paus från vardagen.
Take Five hotel pass - girl dancing in snow

Take Five

Beställ Take Five-hotellpass här
chevronRight

Kan du tänka dig att släppa jorden runt-drömmen för en stund? Eller önskar du att se mer av ditt eget land, eller de fina grannländerna du hör så gott om? Du behöver inte ta dig långt för ett äventyr - du kan hålla dig inom de nordiska gränserna. En upptäcktsresa utan passköer, okända djur och långa flygturer. Det är både enklare, billigare och en aning mer harmoniskt än en "hitta dig själv-resa" runt jorden. Speciellt när du kan "take five!". Okej, så vad innebär detta då? Låt oss måla upp en bild för dig:

Breakfast_16_9Skulle du önska att detta var din frukost i några dagar?

Julruschen ligger bakom dig, men mörkret, slask och blöta skor är fortfarande vardag. Det är inte heller ovanligt med barn som tjafsar, husdjur som behöver rastas, föräldrar som behöver tas hand om eller ett jobb som har "nytt år, nya möjligheter" på agendan - en agenda som kanske inte alltid är balsam för själen. Du behöver kanske en paus? Eller en liten time out? Kanske behöver du uppleva något helt annat för en liten stund (utan att det behöver innebära jorden runt)? Då har du hittat helt rätt.

Take Five - standard room CL Post_16_9En eller flera nätter i en hotellsäng är aldrig fel.

Föreställ dig detta: Barnvakt, hundvakt, kattvakt eller vakt för dina växter är ordnat. Du och din käresta står redo med resväskorna. Det gnistrar i era ögon - ni känner er redan mer förälskade än ni gjorde dagen innan. Du och din bättre hälft är helt enkelt redo för ett litet äventyr tillsammans. Ni har nämligen köpt Strawberry Take Five-hotellpass, vilket innebär ett köp av fem hotellnätter för endast 899 SEK per natt, och som kan användas vid över 100 av våra hotell i Sverige, Norge, Finland och Danmark (alltså, wow!). Dessutom behöver du inte använda alla fem nätter på en gång, nätterna kan utnyttjas fram till den 16 April 2023, så ta möjligheten att uppleva allt som Norden har att erbjuda.

Take Five - couple playing in the snow_16_9Utnyttja Take Five-hotellpasset för att besöka populära sevärdheter i nya städer...eller bara lek i snön.

Du kan njuta av sköna sängar och god frukost medan du till exempel utforskar Fløibanen i Bergen, sedan drar vidare till Göteborg för att vinterbada, tar en tur till Köpenhamn, innan du avslutar med två nätter i Helsingfors - staden som har en överraskande mängd spännande saker att hitta på, speciellt spännande konst och härliga bastur.

Take Five - Bergen pier_16_9Piren i Bergen är väldigt vacker på kvällen. Under dagen kan du ta Fløibanen och uppleva en fantastisk utsikt.

Take Five - Copenhagen _16_9Nyhavn i Köpenhamn är ett populärt ställe att utforska.

Låter det stressigt? Vill du hellre passa på att få lite ensamtid borta från allt liv och rörelse utan att behöva resa från stad till stad? Då kan du välja ett hotell nära dig! Ta ett par helger och njut av att bara tänka på dig själv, och använd den sista natten med en vän, kollega eller...vem du vill. Det är ditt pass, du bestämmer! Du har fem nätter i ett dubbelrum att spendera hur du vill. Fram till den 16 april förstås. Ta dig tiden och njut! Och glöm inte att man aldrig är för gammal att resa jorden runt. Nu kan du även resa Norden runt, eller varför inte resa runt i din egen hemstad. Jorden runt kan ju vänta, eller hur?

Take Five - sauna CC Bastion_16_9Varför inte besöka en bastu i Helsingfors efter ett vinterbad?

Take Five hotel pass - girl dancing in snow

Take Five

Beställ Take Five-hotellpass här
chevronRight