Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alla hotell i Köpenhamns flygplats, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

  THE HANGAR.

  Hangaren är den största kongressalen i norra Europa som hör till ett flygplatshotell. Med sina makalösa 2500 kvadratmeter har vi rum för 2150 personer, 5 Cessna-flygplan eller 25 bilar. Som sagt, vi är flexibla.


  Salen kan delas in i 5 olika delar med en kapacitet på 400 personer i varje del. Det unika läget, 5 minuter från både tunnelbana, tåg och Copenhagen Airport gör denna kongress perfekt för både internationella och lokala events. Interiören är exklusiv, modern och internationell. Starta dagen med en konferens och se hur lokalen förvandlas till en magisk festsal för ert firande på kvällen.

  Vår mat och dryck stimulerar alla sinnen för att maximera upplevelsen för samtliga gäster. Vi skräddarsyr maten enligt era önskningar för ert event - kongress, fest eller mingel. Maten kommer att ha ett stort fokus på hållbarhet och inget av det som serveras kommer att innehålla ocertifierad palmolja. Vi skapar gärna menyer med alternativ som är snälla för miljön.

  Boka The Hangar

  Välkommen att kontakta oss för bokning eller mer information på sales.cph@strawberry.dk.

  Ta en 360°-tur av The Hangar här.

  Få upp till 25% rabatt!

  Nej tack!

  Försök igen

  Få upp till 25% rabatt!
  Tack för att du anmälde dig!

  Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

  3.2.8.003 26
  Bokningskod

  Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

  Spara

  Bokningskod måste anges

  Välj rum

  rum Ta bort rum

  Lägg till rum
  Bokningskod

  Din bokningskod har lagts till.

  Please note

  Your session will be ended

  Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.