Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alla hotell i Köpenhamns flygplats, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

WeCare at Clarion Hotel Copenhagen Airport

På Clarion har vi en passion för människorna runt omkring oss och planeten vi delar. Vi arbetar dagligen för att göra vår värld till en grönare och snällare plats. Vi kallar det för WeCare. Är du nyfiken på hur vi arbetar med detta? Läs mer här nedan och bli inspirerad.

Let's do plogging together

Plogga, eller plocka upp skräp medan man joggar, är en trend som spridit sig över hela världen. Det är den perfekta kominationen av att träna och ta hand om naturen. Om du ploggar med oss deltar du även i ett socialt event med hotellgäster, anställda och vårt samhälle. Vi ploggar varje onsdag morgon och avslutar ploggandet med en härlig frukost i vår restaurang. Alla är välkomna! 

Eat you way to a greener future

Vad vi äter påverkar vår planet. Vi på Clarion Hotel Copenhagen Airport försöker att göra en så liten påverkan som möjligt utan att komprimissa med smak och konsistens. Våra smakrika rätter innehåller ingen ocertifierad plamolja samt att vi fokuserar på att köpa lokal, ekologiskt producerad mat. Vi arbetar även med att minska matsvinnet genom att se till att använda alla delar av råvarorna och säga ja till fula frukter och grönsaker. Och du hittar alltid många gröna och vegetariska valmöjligheter i vår meny. 

ISO 14001-certifierad

Vi är en ISO 14001-certifierad byggnad som innebär att vi ständigt utmanas och följs upp på vårt miljöarbete.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.