Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

  • Nybakat bröd finns alltid på frukosten på Clarion Hotel

Frukost

God morgon! Efter en god natts sömn vill vi att du ska längta efter vår frukostbuffé. Vi serverar ett hälsosamt utbud med många ekologiska alternativ. Frukost ingår på flera pristyper men inte alla. Se vilka när du bokar rum.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 05:30 - 10:00 
Lördag - söndag: 05:30 - 10:30

Early bird-frukost med kalla produkter, juice & kaffe finns tillgängligt måndag - söndag från 04:30.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

  • Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel

Parkering

Hos oss är det nära till allt. Till flyget, tåget och hela världen, men också till parkering och garage. Parkeringen under hotellet kallas P7 och hör till flygplatsen. Hissen tar dig direkt från garaget till lobbyn. Det finns även ett begränsat antal parkeringsplatser framför ingången till hotellet.

Priser

Parkering i P7 under hotellet: 350 DKK/dygn, 65 DKK/timme
Parkering utanför hotellet: 350 DKK/dygn, 65 DKK/timme

P7 är tillfälligt stängd på grund av underhåll.
Vi rekommenderar P10 eller P9 för inomhusparkering eller P11 utomhus.

Self-service check-in

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

  • Gym på Clarion Hotel

Gym

Vi har ett välutrustat gym med maskiner för kondition, styrka och rörelse. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra hotellgäster.

Öppettider

Varje dag: Dygnet runt

  • Beställ mat och dryck till rummet med Room Service på Clarion Hotel

Room service

Frukost på sängen? Ett glas champagne i badkaret eller en sandwich framför tv:n? Vi levererar direkt till ditt rum mot en room service-avgift på 75 DKK per beställning.

  • Få dina kläder tvättade på Clarion Hotel

Tvättservice

Behöver du tvätta något eller bara fräscha upp resegarderoben medan du bor hos oss? På Clarion Hotel Copenhagen Airport finns tvättservice.

  • Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 DKK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 DKK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

  • Wifi på Clarion Hotel

Wifi

På hela hotellet kan du surfa trådlöst, helt utan kostnad. Hämta inloggningskoden i receptionen eller vid konferensen, eller logga in med ditt medlemsnummer.

  • Express Checkout på Clarion Hotel

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Då kommer du att älska vår tjänst Express Checkout! Anmäl intresse i receptionen när du checkar in, eller under vistelsen, så kan du enkelt lämna rumsnyckeln i vår Express Checkout-låda när det är dags att åka härifrån. Ditt kvitto skickar vi i efterhand per e-post. Smidigare utcheckning får du leta efter.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.