Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel Admiral Copenhagen ,  Danmark

Hotel Admiral

Copenhagen,  Danmark

Omgivet av vatten i stadsdelen Frederiksstaden i Köpenhamn hittar du Hotel Admiral. Hotellet ligger med perfekt avstånd till stadens kultur- och nöjesutbud. Här får du en god natts sömn i charmiga hotellrum och utsökt mat i hotellets restauranger.

Hotel Admiral 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer map
Vårt Standard dubbelrum är 20 kvm stort och fungerar som ett bra val för dig som önskar ett enkelt dubbelrum med allt vad det innebär, men som ändå inte vill kompromissa med komfort, kvalitet och fina omgivningar. Rummet är i skandinavisk design och har utsikt över stadens vackra byggnader. Sängen är 180 cm bred och rummet är utrustat med luftkonditionering, ventilationssystem, minibar, värdeskåp och stor tv.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer

Läs mer map
Våra Superior dubbelrum är ett bra val för dig som vill ha ett rum där man har lagt krut på detaljerna, och som är något utöver det vanliga. Rummen är 27 kvm stora och vetter mot Toldbodgade samt stadens vackra gamla byggnader. Rummet är inrett med gästen i åtanke och utgör grunden till en autentisk vistelse i Köpenhamn. Sängen är 180 cm bred och rummet är utrustat med luftkonditionering, ventilationssystem, minibar, värdeskåp och en stor tv.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum (enkelsängar) Max 2 personer

Läs mer map
Våra Superior dubbelrum är ett bra val för dig som vill ha ett rum där man har lagt krut på detaljerna, och som är något utöver det vanliga. Rummen är 27 kvm stora och vetter mot Toldbodgade samt stadens vackra gamla byggnader. Rummet är inrett med gästen i åtanke och utgör grunden för en autentisk vistelse i Köpenhamn. Rummet har två 90 cm breda enkelsängar och är utrustat med luftkonditionering, ventilationssystem, minibar, värdeskåp och en stor tv.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum Max 2 personer

Läs mer map
Våra Deluxe dubbelrum är ett självklart val för dig som önskar ultimat komfort och ljudet av lugnt kluckande vatten. Med det stora fönstret som släpper in dagsljus i rummet, byggnadens vackra historiska träbjälkar och sevärdheter som Operan och Skuespilhuset i blickfånget, utgör rummet grunden för en autentisk vistelse i Köpenhamn. Sängen är 180 cm bred och rummet är utrustat med luftkonditionering, ventilationssystem, minibar, värdeskåp och stor tv.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum (enkelsängar) Max 2 personer

Läs mer map
Våra Deluxe dubbelrum är ett självklart val för dig som önskar ultimat komfort och ljudet av lugnt kluckande vatten. Med det stora fönstret som släpper in dagsljus i rummet, byggnadens vackra historiska träbjälkar och sevärdheter som Operan och Skuespilhuset i blickfånget, utgör rummet grunden för en autentisk vistelse i Köpenhamn. Rummet har två 90 cm breda enkelsängar och är utrustat med luftkonditionering, ventilationssystem, minibar, värdeskåp och stor tv.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
Se priser och tillgänglighet

Tower Suite Max 2 personer

Läs mer map
Våra Tower Suites på våning 6 är hotellets största rum på 40-50 kvm, och är placerade med 180 graders utsikt över Köpenhamns hamn. Med stora fönster bjuds dagsljus och stadens vackra sevärdheter in i rummet. Den stora sängen som är 180 cm bred, med allergivänliga duntäcken och kuddar, är placerade i hjärtat av rummet. Luftkonditionering och ventilationssystem sätter en skön temperatur i rummet året runt. Sviten är också utrustad med en stor tv med inbyggd Chromecast och Bluetooth, en välfylld minibar samt ett skrivbord och stol. Svitens hall är inredd med en garderob, som öppnar upp till strykbräda och strykjärn, värdeskåp, skohorn samt galgar och hyllor till ditt medhavda bagage. Badrummet är utrustat med regndusch, ett stort badkar, Bluetooth-högtalare och produkter från Aamans Botanical Senses och hårtork. Det finns även badrock och tofflor, samt en möjlighet till sammankopplade rum.
 • Rökning ej tillåten
 • Svit
Se priser och tillgänglighet

Duplex Loft Max 2 personer

Läs mer map
Våra unika Duplex Loft är hela 33 kvm, fördelat på två våningar, med en trappa som delar av sovoasen från det mysiga sittarrangemanget längst ner. Du sover i en dubbelsäng som är 180 cm bred med allergivänliga täcken och kuddar. Rummets luftkonditionering och ventilationssystem ger precis rätt temperatur året runt. Badrummet är bland annat inrett med dusch, hårtork och Aamanns Botanical Senses-toalettartiklar. Hotellet utgör, med sin betydande historia och spännande arkitektur, en speciell ram för en annorlunda hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn. Detta kommer också till uttryck i våra Duplex Loft, som med sina träbjälkar och utsikt över Köpenhamns hamn eller stadens takåsar, sträcker sig över två våningar. Detta ger dig möjlighet att arbeta helt ostört, njuta av rumsservice eller koppla av utan insyn till sovplatsen. Dessutom är det ett utmärkt ställe att inkvartera familjen, eftersom soffan på nedervåningen kan bäddas upp och rymmer två barn.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
Se priser och tillgänglighet

Svit Max 2 personer

Läs mer map
Vår Admiral Svit på våning 6 är 40 kvm stor och har utsikt över Köpenhamns hamn och operahuset. Rummets stora fönster släpper in mycket dagsljus och härifrån ser du många av stadens vackra sevärdheter. Sängen är 180 cm bred, har allergivänliga täcken och kuddar, och är placerad i hjärtat av rummet. Luftkonditionering och ventilationssystem sätter rätt temperatur året runt. Sviten är också utrustad med en stor tv med inbyggd Chromecast och Bluetooth, en välfylld minibar samt ett skrivbord och stol. Svitens hall har en garderob, strykbräda, strykjärn, värdeskåp, skohorn, galgar och hyllor till bagage. Badrummet är utrustat med regndusch, stort badkar, upplyst spegel, Bluetooth-högtalare och produkter från Aamanns Botanical Senses och hårtork. Det finns också badrock och tofflor, samt möjlighet till sammanhängande rum.
 • Rökning ej tillåten
 • Svit
Se priser och tillgänglighet

Conference Suite Max 2 personer

Läs mer map
Våra Conference Suite med utsikt över stadens takåsar är hela 50–57 kvm stora fördelade på två våningar och ligger högst upp i hotellet. Sviten är den perfekta lösningen för dagens möten och kvällens avkoppling med det stora mötesbordet på bottenvåning och sovloftet högst upp. I ena hörnan av mötesbordet finns en stor tv med inbyggd Bluetooth och Chromecast. Sviten präglas av en avslappnad atmosfär med en fåtölj i hörnet och en soffa vid de generösa ljusinsläppen. Med noga utvalda drycker i minibaren, utsikten från sviten och det behagliga möblemanget är det bara att slå sig till ro och njuta av dagens väl genomförda arbete. Du sover i en härlig 180 cm bred dubbelsäng med allergivänliga täcken och kuddar. Svitens badrum, som du når från entrén, är utrustat med regndusch, badkar, hårtork, toalettartiklar från Aamanns Botanical Senses, upplyst spegel och högtalare med Bluetooth. Vid entrén finns också en garderob med strykjärn, strykbräda, värdeskåp och skohorn.
 • Rökning ej tillåten
 • Svit
Se priser och tillgänglighet

Compact enkelrum Max 1 person

Läs mer map
Våra Compact enkelrum är till för dig som reser ensam eller är på en affärsresa. Rummen präglas, precis som våra andra rumstyper, av byggnadens långa historia och karaktäristiska träbjälkar. Med sina 17 kvm är enkelrummet rymligt och kompromissar inte med bekvämlighet, snygg design och lugn atmosfär. Sängen är 110 cm bred och rummet är utrustat med luftkonditionering, ventilationssystem, minibar, värdeskåp och stor tv.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
Se priser och tillgänglighet

Standardrum Max 2 personer

Läs mer map
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
Se priser och tillgänglighet

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.